#7 Road to Londen: MOE!

#7 Road to Londen: MOE!

Op zondag 14 oktober sta ik aan de start van mijn allereerste buitenlandse halve marathon: de halve marathon van Londen. Via mijn Road to Londen-blogs neem ik jullie mee in mijn weg naar deze halve marathon. Afgelopen week was een taaie week. Het gevoel wat eigenlijk mijn hele week overheerste was moeheid. En dat had natuurlijk ook zijn invloed op mijn trainingen.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb niet al mijn trainingen van deze week gedaan. Of eigenlijk, geen een volgens mijn schema. Zoals jullie zondag al konden lezen, hebben mijn vriend en ik ja gezegd tegen ons allereerste appartement. Ontzettend gaaf! Maar hier komt ook een hoop bij kijken. Dit koste me deze week zoveel energie dat ik even geen puf had om hard te lopen.

Kort en krachtig

Woensdagavond zijn we wel naar de sportschool geweest. Ons programma een beetje aangepast en zo waren we binnen een half uurtje klaar en had ik toch al mijn spiergroepen getraind! Pluspuntje van deze week.

Terug naar bed

Verder heb ik donderdagochtend een poging gedaan tot hardlopen. Maar dat ging zo ontzettend slecht en ik was zo moe dat ik de rest van mijn dag in bed ben gedoken. Wauw, wat was dit heftig.

Duurloop tijd

Zaterdagochtend voel ik me weer fit genoeg om te gaan hardlopen. Flink wat uurtjes extra slaap doen wonderen. Toch merk ik dat ik nog niet helemaal fit ben. Halverwege mijn rondje bestluit ik dan ook om wat minder ver dan gepland te lopen. Uiteindelijk loop ik ongeveer 11 kilometer in plaats van 15. Voor nu vond ik dit prima!

We zien het wel

Komende week is het weer even afwachten hoe het gaat qua trainingen. Mijn vriend en ik stappen vrijdag in de auto voor een lange week vakantie in Frankrijk. Ik wil voordat we vertrekken nog minimaal een keer hardlopen en mijn krachttraining nog doen. Daarna is het tijd voor vakantie en dus tijd om bij te komen en uit te rusten. In Frankrijk ga ik wel proberen om nog wat stukjes hard te lopen. Maar hoe ver zie ik ter plekke.

Voeding

Qua voeding ging het deze week ook niet top. Doordat we verschillende avonden op pad zijn geweest om onze nieuwe inrichting bij elkaar te shoppen, hebben we een aantal keer snel, ongezond gegeten. Het is nu eenmaal niet anders. Waar het kan probeer ik wel zo bewust mogelijk te kiezen en niet all the way slecht te eten. Maar het is op dit moment even niet anders.

Lees meer:

#1 Road to Londen: Tijd om te beginnen
#2 Road to Londen: De eerste trainingsweek zit erop!
#3 Road to Londen: Een warme week waarin niet alles vlekkeloos verliep
#4 Road to Londen: Ik begin steeds meer in de flow te komen
#5 Road to Londen: Het gaat niet vanzelf
#6 Road to Londen: Goed plannen en vroeg lopen

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.