Au revoir: tot volgende week!

Au revoir: tot volgende week!

Deze week zullen er even geen blogs online komen! Ik geniet namelijk op dit moment van een fijne vakantie in Frnakrijk. Mijn laptop laat ik thuis om even helemaal tot rust te komen en weer frisse inspiratie op te doen. Na mijn vakantie wil ik vol nieuwe inspiratie aan de slag gaan met Run Around the World.

Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen aan het meer van Annecy? Volg me dan zeker even via Instagram. Daar zal ik jullie op de hoogte houden van alles wat ik ga beleven in de Franse Alpen. Mocht je nog tips hebben voor deze omgeving. Laat het me dan zeker even weten.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen en ik spreek jullie eind augustus weer op de blog.

Au revoir!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.