Personal: I’m back & I’m better

Personal: I’m back & I’m better

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat er voor het laatst een blog online kwam. SHAME ON ME! De afgelopen weken waren intens, gigantisch druk, maar ook heel fijn. Ondertussen komt de halve marathon van Londen steeds dichterbij en moet ik ook daarvoor blijven trainen. Benieuwd wat er de afgelopen weken is gebeurd?

Stressmodus is AAN

Na een heerlijke week vakantie in Frankrijk kwamen weer thuis met een drukke agenda. We hadden namelijk precies twee weken de tijd om alle meubels voor ons nieuwe appartement te kopen en om ook nog eens alles in te pakken. De stressmodus was dus volledig aan.

Los laten

Door alle verhuisstress schoot het hardlopen er nogal eens bij in. Dat terwijl de halve marathon van Londen dichter en dichterbij komt. Dat zorgde ervoor dat ik nog meer stress ervoer. Niet echt een top combinatie. En dat merkte ik ook. Het ging even minder lekker met me, gezond eten lukte me niet en ik kon mijn frustraties niet goed kwijt in het hardlopen. Uiteindelijk is alles opgelost en heb ik ook veel los kunnen laten.

Rust

Vorig weekend zijn mijn vriend en ik ingetrokken in ons nieuwe appartement. We wonen nu echt samen! Dat geeft ook veel meer rust moet ik eerlijk zeggen. Sinds deze week heb ik me weer goed aan mijn schema kunnen houden en ben ik veel relaxter.

Het komt goed

Ik heb meer vertrouwen in een goede afloop van de halve marathon. Ik pak mijn rust, ik eet goed en ik probeer zoveel mogelijk hard te lopen. Dit weekend en volgend weekend wil ik nog een lange duurloop doen. Zo hoop ik toch zo fit mogelijk aan de start te staan op 14 oktober. Een ding is in ieder geval zeker over die halve marathon: ik heb er onwijs veel zin in!

Hoe de laatste weken in mijn aanloop naar de halve marathon van Londen gaat verlopen, kunnen jullie uiteraard volgen op mijn blog en Instagram!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.