Road to Londen: het plan voor mijn vierde halve marathon

Road to Londen: het plan voor mijn vierde halve marathon

Ik ga de halve marathon van Londen lopen! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik 14 oktober aan de start sta in Hyde Park van alweer mijn vierde halve marathon. Het plan voor deze halve marathon wordt anders, dan mijn eerdere halve marathons.

Het is de bedoeling dat ik tijdens de halve marathon van Londen vooral ga genieten van de omgeving, het parcours en het feit dat ik daar loop. Dit wil ik nog wel in een enigszins fatsoenlijk tempo kunnen doen. Daarom wil ik ervoor zorgen dat mijn basisconditie beter wordt en ik kan genieten van lange duurlopen.

Optimaal voorbereiden

Het schema voor deze halve marathon is al gemaakt en in de eerste week van juli begin ik met trainen. Zo heb ik ruim de tijd om de afstanden op te bouwen, eventueel een weekje wat rustiger aan te doen en mezelf optimaal voor te bereiden op Londen. Het schema wat ik gebruik is het schema wat ik bij al mijn eerdere marathons gebruikt heb, het schema uit het eerste boek van Annemerel.

Summer training

Het wordt pas de tweede keer dat ik in de zomer ga trainen voor een halve marathon. Het wordt dus weer even wennen om bij hogere temperaturen een lange duurloop te doen. Maar daar heb ik juist ook ontzettend veel zin in.

>> Droombestemmingen: hier wil ik ooit nog een rondje hardlopen

Sight seeing

De route van de halve marathon van Londen loopt voor een groot gedeelte door Hyde Park en de Kensington Gardens. Maar onderweg kom ik ook langs verschillende hoogtepunten als Buckingham Palace, het House of Parliament en door Green Park. Dus dat wordt sowieso genieten van de omgeving tijdens deze halve marathon.

>> Niet te missen hotspots in Londen

Road to Londen

De komende weken ga ik jullie door middel van een wekelijkse blog op de hoogte houden van mijn weg naar de halve marathon van Londen. Ook op Instagram zal ik jullie op de hoogte houden van mijn trainingen en voorbereidingen voor deze ontzettend gave trip!

Ik ben in ieder geval al super excited en heb zin om goed te trainen voor deze fantastische halve marathon!

Volg je mijn avonturen via de blog en Instagram?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.