Droombestemmingen: hier wil ik ooit nog een rondje hardlopen

Droombestemmingen: hier wil ik ooit nog een rondje hardlopen

Hardlopen op onbekende bestemmingen is toch wel mijn grootste hobby. Op je hardloopschoenen een nieuwe plek ontdekken en op een hele andere manier naar je omgeving kijken. Ik heb al op verschillende plekken mijn hardloopschoenen aangetrokken om zo de omgeving te ontdekken. Maar er staan ook nog een aantal plekken op mijn bucketlist waar ik zeker nog eens een rondje wil hardlopen.

View this post on Instagram

#iamtb . #TravelRepost @alexandras.atlas in … 📍🇺🇸 United States . ・ 🇬🇧 This is the time to set new goals, kind intentions, and fill this year with an abundance of creative energy ✨ . Let’s live life to the fullest this year! Can’t wait to share some new upcoming adventures with you all ♥️✈️ . 🇪🇸 Este es el momento de establecer nuevas metas, buenas intenciones y llenar este año con una gran cantidad de energía creativa ✨. ¡Este año, vivamos la vida al máximo! Estoy deseansi compartir algunas nuevas aventuras con todos vosotros ✈️. . #goldengatebridge #goldengate #california #usa #unitedstates #bridge #puente #blonde #travelblogger #travel #viajar #viaje #viajes #instatravel #travelgram #mytravelgram #traveler #backpacker #traveling #travelling #wanderlust #ilovetravel #travelphotography

A post shared by World TravelBloggers Community (@travelbloggeres) on

Golden Gate Bridge

Dit lijkt me toch wel de allergaafste plek om ooit nog eens te lopen, Golden Gate Bridge. Deze bijna drie kilometer lange brug staat in San Francisco en is een van zeven moderne wereldwonderen. De dag beginnen met een run over deze brug lijkt mij magisch en staat daarom zeker op mijn bucketlist.

De kust van Kaapstad

Zuid-Afrika is een land wat al heel lang op mijn lijstje staat. Ik hoor veel gave verhalen over dit land en dan met name de stad Kaapstad. Het lijkt mij dan ook fantastisch om de kust van deze stad te ontdekken op mijn hardloopschoenen. En dan het liefst natuurlijk als het daar zomer is en hier winter.

View this post on Instagram

Road to somewhere #hydepark #london #england

A post shared by Joao Pereira Santos (@psantos.joao) on

Londen

Ondanks mijn bezoek aan deze stad onlangs heb ik hier nog nooit mijn hardloopschoenen aangetrokken. Sinds mijn bezoek ben ik ervan overtuigd dat ik hier nog een keer een toffe ronde wil hardlopen. Hyde Park lag er prachtig bij en lijkt mij de perfecte plek voor een morningrun. Wie weet loop ik hier nog wel eens een halve marathon…

De ultieme droom: TCS New York City Marathon

Vanaf het moment dat ik ben begonnen met hardlopen is dit mijn droom; het uitlopen van de New York Marathon. De ervaring die deze marathon met zich meebrengt lijkt mij magisch. 42,195 kilometer hardlopen door de straten van mijn favoriete stad op deze aardbol. Een intensieve en heftige trainingsperiode afsluiten met deze marathon is een evenement wat met stip op nummer 1 op mijn bucketlist staat.

Op welke plek wil jij nog eens je hardloopschoenen aantrekken?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.