Over

Hi, welkom op Run Around the World!

Ik ben Lilian Lauwerijssen, hardloopfanaat en travelgeek. Mijn favoriete bezigheid is dan ook om rondjes te lopen als ik weer een mooi stukje van onze aardbol aan het ontdekken ben. Daar wil ik niet alleen van genieten, maar ik deel dit ook graag met anderen. Daar komt deze website om de hoek kijken!

Run Around the World is een beetje een uit de hand gelopen schoolproject. In het laatste jaar van mijn opleiding Journalistiek moesten we een innovatief, journalistiek bedrijf oprichten. Na wat creatieve brainstormsessies, samengevoegd met mijn passie voor hardlopen en reizen is deze blog ontstaan. Het oorspronkelijke idee was om een platform te creëren voor beginnende hardloopsters. Maar inmiddels is het uitgegroeid tot een blog waar je veel verschillende verhalen kan lezen voor zowel beginnende als gevorderde hardlopers.

Wat je hier zoal kunt verwachten? Blogs, verhalen en artikelen over hardlopen en reizen. Ook laat ik graag de lezers aan het woord, wat hen motiveert om te hardlopen. Run Around the World is een website waar je terecht kunt met vragen, waar je geïnspireerd en gemotiveerd raakt om te hardlopen en wil ik laten zien dat iedereen kan hardlopen.

Iedere week verschijnen er meerdere artikelen online. Wil je nu niks missen van Run Around the World, volg mij dan op Facebook en Instagram. Meld je ook aan voor de Facebookgroep! Via deze groep kun je niet alleen in contact komen met andere hardlopers, maar ook handige en praktische tips vinden.

Veel lees- en natuurlijk hardloopplezier!