Niet te missen hotspots in Londen

Niet te missen hotspots in Londen

Laatst boekte ik een spontane trip naar Londen. Samen met een vriendin vertoefde ik drie dagen in de stad. Het was voor ons beiden de eerste keer in Londen, we hebben niet alleen alle highlights bezocht, we zijn ook op zoek geweest naar toffe hotspots.

Peggy Porschen

Met stip op nummer een staat Peggy Porschen. Dit immens leuke zaakje vind je in de buurt van Buckingham Palace. Peggy Porschen is een bakery met heerlijke cupcakes en taartjes. Ga je voor de perfecte Instagramfoto? Dan ben je hier ook aan het juiste adres. Alles is hier roze en de taartjes zijn om door een ringetje te halen. Dit mag dus echt niet ontbreken tijdens je volgende bezoek aan Londen.

Jamie’s Diner

Ik was blij verrast door Jamie’s Diner, het is natuurlijk een restaurant van Jamie Oliver, maar toch was ik verrast door de goede burgers die je hier kunt eten. Onze eerste avond liepen we hier toevallig tegenaan op Piccadilly Circus. Persoonlijk vond ik Jamie’s Diner leuker en beter dan Jamie’s Italian (waar we een dag later gegeten hebben). Wanneer je van burgers houdt kun je een bezoek aan Jamie’s Diner dus zeker niet overslaan.

Amorino

Januari is niet direct de maand waarin ik ijs eet. Maar op aanraden van mijn vriendin moesten we een ijsje halen bij Amorino. En wat is dit een aanrader! Ze maken hier prachtige rozenijsjes voor je. Je kunt zoveel smaken kiezen als je wilt, en zij maken er iets moois van. Naast dat je ijsje er fantastisch uitziet, smaakt het ook heel goed. Een echte aanrader dus!

All Bar One Leicester Square

Voor een toffe lunch op een hippe plek moet je bij All Bar One zijn aan het Leicester Square. We liepen spontaan tegen deze plek aan en wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan. De quesadilla’s waren heerlijk en de focaccia zag er ook heerlijk uit. Een goede lunch, een toffe plek en vriendelijk personeel. Oftewel: de ideale plek voor een fijne lunch in Londen.

Ben jij weleens in Londen geweest? Waar ga jij dan graag heen?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.