Hardloopplannen voor 2018

Hardloopplannen voor 2018

Het jaar 2018 is nu al een paar weken bezig. Zo in februari hebben zich de eerste hardloopplannen voor het komende jaar gevormd. Voor het eerste doel dit jaar ben ik al een aantal maanden aan het trainen. Maar wat is mijn plan daarna? Dat lees je in deze blog.

Doel 1: CPC Loop

Op 11 maart loop ik voor de tweede keer de halve marathon tijdens de CPC Loop in Den Haag. Mijn plan is om dit jaar revanche te nemen op vorig jaar en voor een nieuw PR te gaan. Hoe het mij de vorige keer verging lees je hier. Mijn trainingen gaan goed, ik voel me fit, dus ik hoop dat ik een mooie tijd kan neerzetten en kan genieten van het parcours.

Doel 2: Focussen op snelheid

Na de CPC, wil ik me wat meer gaan focussen op snelheid. Sneller worden, willen we allemaal. Ik wil comfortabel op een hogere snelheid lopen. Hoe ik dit ga doen? Vooral een kwestie van sneller lopen, iets minder lange afstanden en zorgen dat ik fit blijf.

Doel 3: genieten van leuke loopjes

Na de CPC staan er al een aantal leuke, gezellige loopjes in mijn agenda. Geen wereldafstanden, maar vooral lekker lopen, genieten van de parcoursen mezelf scherp houden. De events die tot nu toe op de planning staan zijn de Urban Trail in Rotterdam, de Marikenloop en een kleine loop in Etten-Leur.

Doel 4: Halve marathon in het najaar

Vanaf de zomer wil ik weer gaan trainen voor een halve marathon. Ik kijk nu al uit naar de trainingen in shorts, tops en in de zon. Welke halve marathon wil ik precies ga lopen, weet ik nog niet. Het liefst loop ik in oktober een halve marathon. Dus mocht er nog iemand tips hebben, let me know!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.