Mijn nieuwe hardloopplannen

Mijn nieuwe hardloopplannen

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Wat betekent dat de meeste events erop zitten, er niet veel races meer zijn de komende weken en het tijd wordt om nieuwe plannen te gaan maken. 2017 was voor mij een heel goed hardloopjaar, maar daarover later meer. Het is nu eerst tijd mijn nieuwe plannen te bespreken.

CPC Loop, here I come!
Het is nu ongeveer een week geleden, maar ik heb me ingeschreven voor mijn derde halve marathon. Op 11 maart sta ik in Den Haag opnieuw aan de start van de CPC Loop. In 2017 stond ik hier ook al aan de start, dat was niet mijn beste wedstrijd. Ik ben er nu dan ook op gebrand om revanche te nemen.

Trainingsschema
Dat ik weer een halve marathon ga lopen betekent dat ik de komende weken weer volgens een schema ga lopen. Het is al een tijdje geleden dat ik met een schema liep, door druktes heb ik mezelf de afgelopen maanden geen schema opgelegd. Het was voor mij juist heel belangrijk om het plezier in hardlopen te bewaren.

Doelen stellen
Om ervoor te zorgen dat ik tijdens kerst, oud & nieuw en met carnaval niet in de knel kom met mijn schema, ga ik vanaf vandaag beginnen met trainen. Drie keer per week trek ik mijn hardloopoutfit aan en ga ik trainen om een nieuw PR weg te zetten 11 maart. Want dat is mijn grote doel. Mijn huidige PR staat op 2.16.30, gelopen tijdens de Singelloop in Breda in 2016. Ik wil sneller zijn dan dit in Den Haag. Zo dicht mogelijk bij die twee uur, dat is mijn doelstelling. Later ga ik voor mezelf een duidelijker doel stellen. Maar nu eerst is het tijd om te beginnen met trainen.

Heb jij al hardloopplannen voor 2018? Laat het me weten, ik ben benieuwd!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.