Persoonlijke aandenkens aan nieuwe PR’s

Persoonlijke aandenkens aan nieuwe PR’s

Na iedere wedstrijd krijg je een medaille om je nek gehangen, PR gelopen of niet. Op deze manier heb je een aandenken aan iedere gelopen race. Om een PR, waar je echt mega trots op bent, een extra aandenken te geven kun je jezelf een klein kadootje geven als aandenken aan deze race. Spreek dit vooraf met jezelf en de mensen om je heen af, zo heb je een doel om voor te lopen en nog een beetje extra motivatie om keihard te lopen.

Altijd bij je
Een mooi voorbeeld van een persoonlijk aandenken kunnen sieraden zijn. Met een ketting of armbandje heb je altijd een aandenken bij je aan die prachtige wedstrijd. Op heel veel plekken kun je mooie armbandje vinden en dus ook een aandenken wat bij jou past.

Motiveren kun je leren
Een ander mooi aandenken zijn nieuwe hardloopkleding of schoenen. Zo motiveer je jezelf ook weer om nog verder, harder of vaker te gaan lopen. Iedere keer wanneer je die schoenen aandoet die je jezelf cadeau hebt gedaan vanwege je eerst tien kilometer komt er een stukje nostalgie naar boven. Tijdens je run denk je terug aan die fantastische race en zet je tijdens je training nog een extra tandje bij, want weer een nieuw PR betekent weer een nieuwe beloning.

Mijn rituelen na nieuwe afstanden
Sinds het begin van mijn eigen hardloopcarrière spaar ik armbandjes die mij doen denken aan een nieuwe afstand. Nadat ik weer een nieuwe wedstrijdafstand heb gelopen mag ik een nieuw aandenken uitzoeken. Om mijn pols schitteren nu vaak mooie herinneringen waar ik iedere keer weer met een lach aan terug denk. Mijn eerst 5k, 10k, 10EM of mijn eerste halve marathon, alle deze afstanden hebben een plekje rond mijn pols.

Heb jij met jezelf ook een afspraak om jezelf te belonen na een nieuw PR? Zo ja, wat? Ik ben heel benieuwd!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.