Life update: we gaan een spannende en stressvolle tijd tegemoet

Life update: we gaan een spannende en stressvolle tijd tegemoet

De afgelopen week was ik al wat minder aanwezig op Instagram en liep ik wat minder hard, maar om een goede reden. Vorige week hebben mijn vriend en ik namelijk ja gezegd tegen ons allereerste appartement samen! Ontzettend gaaf en we zijn blij dat we eindelijk gaan samenwonen!

Inpakken en shoppen geblazen

De komende weken staan dan ook in het teken van dozen inpakken, interieur bij elkaar verzamelen, alles regelen en ook nog eens trainen voor de halve marathon van Londen en gewoon werken uiteraard. Op 3 september krijgen we – als het goed is – de sleutel, mega snel! Volgende week gaan we ook nog ruim een week op vakantie. Er moet dus veel gedaan worden in weinig tijd. Maar we hebben er heel veel zin in!

First things, first

Door al deze hectiek en drukte kan het daarom zijn dat er af en toe wat minder blogs online komen. Ik ben in mijn vakantie dan ook niet van plan om te gaan bloggen. Via Instagram houd ik jullie wel op de hoogte van al mijn avonturen.

Duurlopen krijgen prioriteit

Ik ga jullie wel zoveel mogelijk op de hoogte proberen te houden in mijn weg naar de halve marathon van Londen. Hoe de trainingen precies gaan verlopen, weet ik nu ook nog niet. Met name mijn lange duurlopen krijgen prioriteit en ik probeer natuurlijk zoveel mogelijk te trainen. Uiteindelijk wil ik in Londen genieten van de race en van de omgeving, ik ga dus niet voor een specifieke tijd. Dat scheelt al.

Iemand nog tips?

Hoe het de komende tijd allemaal gaat lopen, geen idee! Jullie merken het vanzelf. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik wat minder aanwezig ben op mijn blog, maar I’ll be back! En mocht je nog toffe tips hebben waar we leuke meubels kunnen kopen, ik horen we het graag.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.