#1 Road to Londen: tijd om te beginnen

#1 Road to Londen: tijd om te beginnen

Op zondag 14 oktober sta ik aan de start van mijn allereerste buitenlandse halve marathon: de halve marathon van Londen. Via mijn Road to Londen-blogs neem ik jullie mee in mijn weg naar deze halve marathon. Yes, het is eindelijk zo ver! Ik begin met trainen voor de halve marathon van Londen. Nog nooit eerder keek ik er zo naar uit om te gaan trainen voor een nieuw doel! Dit wordt mijn eerste halve marathon in het buitenland en ik heb er ontzettend veel zin in om weer lange duurlopen te doen.

Deze halve marathon wordt mijn vierde halve marathon. Ik gebruik dit keer hetzelfde trainingsschema als ik de afgelopen keren heb gebruikt, die uit het eerste boek van Annemerel. Wel heb ik mijn eigen draai gegeven aan het schema. Ik heb een aantal weken extra ingepland met trainingen. Dit doe ik met name uit voorzorg, wanneer ik het een week niet voor elkaar krijg om al mijn trainingen te doen. Dan hoef ik in ieder geval geen belangrijke duurlopen te missen.

Genieten van de duurlopen

Met name de duurlopen kijk ik ontzettend naar uit. Ik heb die de afgelopen maanden heel erg gemist. Op zondag je hardloopkloffie aantrekken en voor anderhalf uur naar buiten te gaan. Heerlijk! Ik kan echt genieten van die momenten.

Krachttraining combineren

Dit keer doe ik voor het eerst ook serieuze krachttraining naast mijn hardloopschema en ik let goed op mijn voeding de afgelopen tijd. Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit gaat uitpakken in mijn weg naar de halve marathon.

Ik hou jullie op de hoogte!

Al met al ben ik dus super enthousiast om voor dit doel te gaan werken. De mensen in mijn omgeving worden de afgelopen tijd al lichtelijk gek van mijn enthousiasme, dus die zijn ook blij dat eindelijk ga beginnen met trainen. Verder ga ik jullie iedere week op de hoogte houden via mijn blog en Instagram hoe de trainingsweken mij vergaan!

Volg je mij in mijn avontuur richting de halve marathon van Londen?

Lees meer:

>> Road to Londen: het plan voor mijn halve marathon

>> Mijn leven op de schop

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.