Mijn leven op de schop

Mijn leven op de schop

Oké, ik vind dit best spannend om te delen. Maar ik ga het toch doen. In de hoop dat jullie er iets aan hebben. Of het gewoon tof vinden om te lezen. Maar mijn leven gaat op de schop. Nu ik fulltime werk, alles wat stabieler is en er wat meer structuur in mijn dagen zit is het tijd om de dingen aan te pakken die ik al jaren wil aanpakken.

Spieren kweken

Sinds een week train ik één keer per week onder begeleiding van een fysio. Ik weet al jaren dat mijn core zwak is. Ik vind het verschrikkelijk om hier aan te werken of naar de sportschool te gaan. Maar met de begeleiding van een fysio hoop ik toch meer spieren te creëren en zo uiteindelijk sterker te worden.

Gezonder eten

Daarnaast ben ik onder begeleiding van een diëtiste. In mijn studententijd zijn er best kilo’s bijgekomen. Ondanks al mijn hardlooprondjes en verschillende uitdagingen zijn die kilo’s niet echt verdwenen. Tijd om daar korte metten mee te maken dus.

De realiteit

Samen met mijn vriend gaan we onze eetpatroon aanpassen en hopelijk de overtollige kilo’s kwijtraken. Ik weet dat ik niet mega zwaar ben en sommige van jullie zullen misschien verbaast zijn. Maar ik heb de cijfers gezien en het is nodig om toch wat aan mijn gewicht en spieren te gaan doen.

Marathondroom

Zeker nu mijn droom om een marathon te lopen steeds mee vorm begint te krijgen is het belangrijk dat dit soort stappen genomen worden. Uiteindelijk zal straks het hardlopen ook makkelijker gaan als ik minder kilo’s hoef mee te nemen onderweg.

Volg je me?

Het is ontzettend eng om dit te delen, maar ik wil jullie ook graag een inzicht geven in hetgeen wat ik ga doen. Mochten jullie het leuk vinden, zal ik meer vertellen over mijn weg naar een fitter en gezondere levensstijl. Laat het me weten of je het tof vind om te lezen!

Lees meer:

> Life update: hoe ik veertig uur werken met hardlopen combineer
> Waarom hardlopen in Central Park zo magisch is
> Droombestemmingen: hier wil ik ooit nog een rondje hardlopen

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.