#4 Road to Londen: ik begin steeds meer in de flow te komen

#4 Road to Londen: ik begin steeds meer in de flow te komen

Op zondag 14 oktober sta ik aan de start van mijn allereerste buitenlandse halve marathon: de halve marathon van Londen. Via mijn Road to Londen-blogs neem ik jullie mee in mijn weg naar deze halve marathon.Alweer een trainingsweek voorbij! Een week waarin ik weer meer kilometers maakte, de zon weer volop scheen en ik genoot van iedere meter die ik liep.

Krachttraining

Deze week begon ik met de krachttraining. Maandagavond stond ik in de sportschool om weer flink aan mijn spieren te werken. Beetje, bij beetje gaan de oefeningen beter en merk ik dat mijn spieren sterker worden. Super fijn dat de krachttraining dus daadwerkelijk iets met me doet. Dat had ik eigenlijk nooit echt verwacht.

Training 1

Dinsdagochtend ben ik gelijk op pad gegaan voor mijn rondje van 40 minuten, oftewel 6 km. ’s Ochtends vroeg, voordat ik naar mijn werk moest, ben ik de deur uitgegaan. Rond 6 uur is het nog goed te doen qua hitte en kan ik de stad wakker zien worden. Voor mij een van de beste manieren om de dag te beginnen!

Training 2

Woensdag was het gelijk weer tijd voor mijn derde training deze week. Mijn vriend ging weer sporten in Berlicum en zodoende heb ik daar, tussen de weilanden, mijn intervaltraining gelopen. Niet nadenken en gewoon gaan. Perfecte manier om je intervaltraining te doen. Omdat ik nog niet heel bekend in die omgeving ben, heb ik twee keer hetzelfde stuk gelopen. Ideaal!

Training 3

En dan was het zondagochtend tijd voor de lange duurloop! Ik keek hier stiekem best naar uit. Eindelijk weer die 14 kilometer aan tikken. Ik vind dat een heerlijke afstand om te lopen, niet te lang, niet te kort. Omdat ik weer eens bij mijn ouders op bezoek was, liep ik een rondje in mijn oude, vertrouwde omgeving. Perfect! Zo kwam ik halverwege precies langs een supermarkt om wat te drinken te halen en kwam ik mijn oma onderweg nog tegen. Wat mij betreft kan je een zondag niet beter beginnen!

Voeding

Tot en met vrijdag ging het goed met mijn voeding! Ik hield me goed aan mijn schema en had geen trek in ongezonde dingen. Totdat het vrijdagavond was en ik bij Jamie’s Pizzeria in Tilburg belandde. By far één van de lekkerste pizza’s die ik ooit op heb! Daarna heb ik de rest van het weekend niet heel gezond meer kunnen eten. Het lukte me simpelweg gewoon niet. Gelukkig kan ik er niet te lang over in zitten. Het komt wel weer goed en een nieuwe week, betekent nieuwe kansen! LET’S DO IT!

Lees meer:

#1 Road to Londen: tijd om te beginnen
#2 Road to Londen: de eerste trainingsweek zit erop
#3 Road to Londen: een warme week waarin niet alles vlekkeloos verliep

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.