Mijn hardloopmedailles in 2018

Mijn hardloopmedailles in 2018

Dit jaar, en dus ook hardloopjaar, zit er bijna op. Nog een paar weken en dan beginnen we alweer aan 2019. Voordat het zover is blik ik graag nog terug op afgelopen jaar. 2018 was voor mij een bijzonder jaar, waarin veel gebeurde. Op allerlei vlakken is er veel veranderd en ben ik flink gegroeid, als persoon en als hardloper. Door middel van mijn medailles neem ik jullie mee langs afgelopen hardloopjaar.

11 maart: CPC Loop Den Haag

De eerste medaille dit jaar was gelijk een bijzondere. Op 11 maart stond ik aan de start van de halve marathon tijdens de CPC Loop in Den Haag. Het plan was om revanche te nemen op 2017 en een PR te gaan lopen. En of dat lukt! Nog nooit liep ik een halve marathon zo fijn en ik verbeterde mijn PR dan met 6 minuten! Whoehoe!

27 mei: Vestingloop Den Bosch

Zondag 27 mei stond de Vestingloop op het programma. Sinds ik mijn hart ben verloren in Den Bosch staat deze run op de planning. Dit jaar had ik me weer ingeschreven voor de 10 kilometer. Het was een warme editie, waar uiteindelijk mijn doel was om de finish onder het uur te halen. En dat lukte! Inmiddels ben ik alweer aan het nadenken over welke afstand ik in 2019 ga lopen tijdens de Vestingloop. Zie ik jou daar ook?

29 juli: Kermisrun Tilburg

Dit is by far de meest unieke run die ik ooit heb gelopen. Samen met een vriendinnetje besloot ik om mee te doen aan de Kermisrun in Tilburg. Dwars door de Tilburgs kermis, door de attracties lag een parcours van 10 kilometer. Hier was tijd absoluut geen doel, maar wilden we vooral genieten van deze unieke loop. En dat is zeker gelukt! Als de Kermisrun volgend jaar weer wordt georganiseerd doe ik zeker mee!

22 september: Urban Trail Den Bosch

Wederom een run in mijn thuishaven Den Bosch. Dit keer de Urban Trail en wel in het donker. Omdat ik hier in training was voor de halve van Londen had ik deze trail gecombineerd met een duurloop. Dit kwam erop neer dat ik uiteindelijk 18 kilometer heb gelopen die avond. De bossche route liep onder andere door het stadhuis, het designmuseum en door het kantoor van Eneco. Een toffe manier om zo meer van de stad te zien!

7 oktober: Devil’s Trail Doorn

In 2018 heb ik ook mijn trailontgroening gehad. Samen met een groep collega’s liepen we de Devil’s Trail in Doorn om geld op te halen voor KWF. In eerste instantie was ik geen hele grote fan van een trail, maar mijn collega’s hebben me overgehaald en uiteindelijk was ik leading in het hele project. Uiteindelijk vond ik het een onvergetelijke ervaring.

14 oktober: Royal Parks Half Marathon London

In oktober was het eindelijk zo ver: de Royal Parks Half Marathon in Londen! Al maanden keek ik hier naar uit. Dit werd mijn vierde halve marathon en mijn allereerste in het buitenland. Dit was zo’n ontzettend gave ervaring! En ik liep ook nog eens een PR op deze regenachtige zondagochtend. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar om een halve marathon in het buitenland te lopen!

18 november: Zevenheuvelenloop

Dit was de laatste wedstrijd in 2018: de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Nog nooit eerder had ik deze race gelopen en ik was dan ook heel benieuwd. Hoe zou ik de heuvels ervaren? De heuvels gingen goed, alleen die kou was ik minder goed op voorbereid. Maar wat mij betreft sta ik volgend jaar weer aan de start van de Zevenheuvelenloop.

Welke wedstrijden heb jij allemaal in 2018 gelopen?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.