Mijn hardloopplannen voor 2019

Mijn hardloopplannen voor 2019

Nu 2018 steeds verder op zijn einde begint te lopen, wordt het tijd om na te denken over mijn hardloopdoelen in 2019. Zelf ben ik hier al een tijdje mee bezig, waar wil ik gaan lopen, op welk doel ga ik me focussen en welke afstanden ga ik lopen in 2019? De eerste plannen zijn al gemaakt en ik deel ze graag met jullie!

10 medailles in 2019

Afgelopen jaar behaalde ik zeven medailles en dit voelde wat weinig. In het nieuwe jaar wil ik mezelf meer gaan pushen om aan events mee te doen. Zo hoop ik uiteindelijk meer medailles toe te kunnen voegen aan mijn collectie. Ik heb al een paar wedstrijdjes in gedachten. Sowieso loop ik de Vestingloop op 26 mei, ik denk eraan om mezelf in te schrijven voor de halve marathon tijden de CPC Loop en de Antwerp Ten Miles lijken me ook heel tof. Verder ga ik binnenkort mijn agenda verder vullen met leuke loopjes. Heb jij nog tips voor mij?

Sneller worden

Mijn PR op de 10 kilometer is voor het laatst gesneuveld in oktober 2017 en in oktober liep ik zonder een denderende voorbereiding een mooi PR op de halve marathon. Tijd dus om het eerste half jaar van 2018 eens goed te focussen op snelheid. Ik weet dat als ik goed train, braaf mijn krachttraining iedere week doe en goed op mijn voeding ga letten, ik nog sneller kan worden.

Meer op hartslag lopen

In eerste instantie heeft het lopen op hartslag me nooit echt getrokken. Nu ik een écht sporthorloge met hartslagmeter om mijn pols heb, begint het toch meer te lonken. Ik wil mij in 2019 meer gaan verdiepen in het op hartslag lopen en zo hoop ik niet alleen sneller, maar ook efficiënter te gaan lopen.

The big M…

Inmiddels loop ik al ruim drie jaar hard, ik heb al vier halve marathons op mijn naam staan en al veel mooie verhalen gehoord. Wordt 2019 dan het jaar waarin ik mijn allereerste marathon gaan lopen? Langzaamaan wordt er een marathonplan gevormd in mijn hoofd. Dus wie weet loop ik dit najaar mijn allereerste marathon!?

Wat zijn jouw hardloopplannen in 2019? En heb jij nog tips voor mij?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

1 Reactie

  1. Judith
    17 januari 2019 / 16:22

    Tips voor leuke loopjes.. vorig jaar heb ik mijn eerste evenement gelopen: de 3bergenloop.. ga dit jaar weer, maar dan in plaats van 6 km ga ik de 12,5 km lopen info voorbereiding op mijn eerste HM. 3bergenloop was in ieder geval erg leuk vorig jaar. Goed georganiseerd en mooie omgeving.

    Mijn HM hoop ik te lopen op 15 juni met de groot ginkelse loop. Ik ben er nog nooit bij geweest, maar heb gehoord dat t een hele leuke loop is in een heel mooi gebied..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.