Mijn reizen in 2018

Mijn reizen in 2018

Op kerstavond is het tijd om terug te kijken naar alle mooie reisjes die ik heb gemaakt in 2018. Stiekem had ik niet door dat ik toch best vaak op pad ben geweest afgelopen jaar. Het is mooi dat ik dit tijdens zo’n terugblik weer even besef en mezelf gelukkig prijs dat ik dit kan doen.

Januari: Lissabon

Het allereerste tripje dit jaar was een moeder-dochter citytrip naar Lissabon. Op 12 januari stapte ik samen met mijn moeder het vliegtuig in om een weekendje te genieten van Lissabon. Dit citytripje was een cadeau van mijn ouders omdat ik in december 2017 mijn hbo journalistiek heb gehaald. Lissabon was ontzettend gaaf, we zijn even ontsnapt aan de Hollandse kou en we hebben echt quality time met z’n tweeën gehad. Mam, wanneer gaan we weer?

View this post on Instagram

HELLO LISBON!🇵🇹

A post shared by Lilian Leenheers-Lauwerijssen (@lilianleenheers) on

Januari: Londen

Vrij spontaan besloot ik twee weken later om met een vriendinnetje het vliegtuig in te stappen en drie dagen naar Londen te gaan. Zij zat tussen twee studies in, ik was op zoek naar een baan. Onder het motto van geen geld, maar wel tijd vlogen we naar Londen en hebben we drie dagen genoten van deze stad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Maart: Kaapverdische eilanden

In maart besloten we wederom de Nederlandse kou te ontvluchten en brachten we een weekje door op de Kaapverdische eilanden. Sal om precies te zijn. We deden een week helemaal niets, genoten van de zon, het eten en kwamen helemaal tot rust. Perfecte escape!

Augustus: Lac d’Annecy

In de zomervakantie zijn we wederom op reis geweest. Ik merkte dat ik het toch wel nodig had om in de zomer op vakantie te gaan. Zeker in 2018, een jaar waarin veel is gebeurd, was het heel fijn om in de zomervakantie een weekje in de zon tot rust te komen. Mijn vriend en ik hadden bedacht dat we dit jaar wilden gaan kamperen and so we did. Aan het meer van Annecy hebben we een perfecte zomervakantie gehad.

Oktober: Londen

De tweede keer Londen was denk ik wel de meest bijzondere reis van dit jaar. Ik liep namelijk mijn allereerste halve marathon in het buitenland. Om precies te zijn liep ik op 14 oktober de Royal Parks Half Marathon in Londen. Dit was echt een onvergetelijke ervaring en ik ben nu al aan het kijken naar andere toffe hardloopwedstrijden in het buitenland.

December: Praag

Dit reisje is nog niet gemaakt, maar is al wel geboekt! Derde kerstdag, aka 27 december, vlieg ik met mijn vriend naar Praag voor vier dagen. Even tussen alle kerstdrukte uit en op avontuur met zijn tweeën. Niets lijkt me heerlijker dan dat! Heb jij nog tips voor Praag?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

1 Reactie

  1. Mam
    24 december 2018 / 20:40

    Mam, wanneer gaan we weer?……… snellllll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.