Happy New Running Year!

Happy New Running Year!

Vandaag is de eerste dag van 2019. Een jaar waarin ik op hardloopgebied steeds meer doelen voor mezelf aan het stellen ben en waar ik sportieve goede voornemens heb. Ik wil dit jaar fitter dan ooit worden, goed aan de slag met mijn voeding en mijn krachttraining serieus gaan nemen.

Vierde hardloopverjaardag

In 2019 vier ik alweer mijn vierde hardloopverjaardag! In 2015 trok ik voor het eerst hardloopschoenen aan en liep ik een rondje. Sindsdien ben ik blijven lopen, de ene keer wat meer, de andere keer wat minder. Maar uit al die jaren heb ik al veel geleerd op hardloopgebied. Al die lessen wil ik dit jaar meenemen en hopelijk een betere hardloper worden.

Mooi hardloopjaar

Ik hoop vooral dat 2019 een heel mooi hardloopjaar wordt. Waar ik weer blessurevrij doorheen kom, dat ik kan en mag blijven lopen en dat ik blijf genieten van iedere kilometer. Als is het een rustig rondje van 5 kilometer op dinsdagmorgen of een lange duurloop op zondag.

Ik wens iedereen een mooi hardloopjaar

Maar ik hoop dat ik niet de enige ga zijn die van een nieuw hardloopjaar ga genieten. Ik wens iedereen een heel mooi hardloopjaar toe. Ik geloof erin dat iedereen kan hardlopen, zolang je de wil er maar voor hebt. Deze boodschap wil ik in 2019 blijven verspreiden. Zodra je de wil hebt om je ene been voor je andere te zetten en daarvoor te willen trainen, geloof ik dat iedereen het kan. Ik wens iedereen toe dat jij je hardloopdromen waar kan maken in 2019.

Gelukkig nieuw hardloopjaar!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.