De 4 leukste hardloopcadeaus voor in je schoen of onder de boom

De 4 leukste hardloopcadeaus voor in je schoen of onder de boom

It’s the most wonderful time of the year! Ondanks dat ik écht niet van de kou en het donker houd, vind ik december altijd een hele fijne maand. De knusheid, de feestdagen en tijd om wat meer aandacht aan elkaar te geven. Het is vaak ook de tijd om je verlanglijstje samen te stellen en door te geven aan Sinterklaas of de Kerstman. Ook ik ben met mijn lijstje aan de slag gegaan en dit zijn mijn hardloopwensen. Sinterklaas, Kerstman, leest u mee?

Nike Dri-FIT shirt London

Dit fijne shirt kocht ik al voor mezelf in Londen, eenmaal thuis kwam ik ook nog tot de ontdekking dat er van meerdere steden shirts zijn ontworpen. Zo koop je van Barcelona, Berlijn, Milaan of Parijs dit shirt. Ik kan je vertellen dat dit shirt mega lekker zit en een heel leuk aandenken is aan een stad! Dus heb je een toffe herinnering aan één van deze steden? Dan is dit shirt zeker een must op je lijstje.

Happy socks sportsokken

Vorig jaar stonden deze sokken al op mijn lijstje en sindsdien ben ik verknocht! Dit zijn mega fijne sokken, lekker warm en een tof design uiteraard! Let er wel op dat deze sokken redelijk groot kunnen vallen. Ik heb bijvoorbeeld schoenmaat 41, maar deze sokken draag ik in maat 36-40 en zitten als gegoten!

 

Exercise wheel

Sinds ik met krachttraining ben begonnen, train ik ook met exercise wheel. Ik vind het een heerlijke oefening om mijn core en armspieren te trainen. Dit is een oefening die heel makkelijk lijkt, maar nog best lastig is. De kans is heel groot dat je te veel je rugspieren gebruikt in plaats van je buikspieren. Maar ik vind dat juist zo leuk aan deze oefening. Met zo’n wheel kun je gemakkelijk aan je core werken in je woonkamer, slaapkamer of tijdens het televisie kijken.

Nieuw bandje voor je sporthorloge

Vrijwel iedere hardloper loopt tegenwoordig met een sporthorloge. En het leuke aan de horloges van tegenwoordig is dat je de bandjes kunt wisselen. Koop bij je sporthorloge ook een ander kleur bandje en de look van het horloge verandert compleet. Merken als Garmin, Polar en Apple bieden al verschillende bandjes aan voor hun horloges.

Heb jij nog tips voor op mijn verlanglijstje? Ik ben benieuwd wat er op jouw lijstje staat!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.