Voor deze hardloopinspiratie heb je je telefoon niet nodig!

Voor deze hardloopinspiratie heb je je telefoon niet nodig!

Inspiratie voor het hardlopen kun je uit veel verschillende bronnen halen. Zo schreef ik vorige week al over online hardloopinspiratietips. Maar er is veel meer dan alleen de online hardloopcommunity. Je kunt uit veel meer putten om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft om je hardloopschoenen aan te trekken.

Boeken

Rustig met een boek op de bank, is het ideale moment om even tot rust te komen. Al eerder schreef ik over toffe hardloopboeken. Een motiverend en inspirerend boek is de ideale motivatiebron om weer mooie doelen te stellen en je hardloopschoenen aan te trekken.

Cheeren bij wedstrijden

Wat is er nou leuker dan deelnemen aan toffe events? Cheeren bij deze events. Trek echt een dag uit voor je race en moedig ook anderen aan die beginnen aan hun wedstrijd. Of ga juist kijken bij de Marathon van Rotterdam, motivatie gegarandeerd bij het zien van alle doorzetters.

Films

Naast relaxen op de bank met een boek is het kijken van een film of docu ook ideaal om jezelf te motiveren. Lees hier welke films mij altijd erg inspireren om weer mijn loopschoenen aan te trekken en nieuwe doelen te stellen. Je kunt motiverende films ook ideaal kijken op een rustdag of in een taperperiode. Ben je toch nog bezig met hardlopen.

Nieuwe kleding of schoenen

Wat motiveert er nu meer dan een gloednieuw paar hardloopschoenen of een hele toffe nieuwe set kleding. Je hebt daar waarschijnlijk even voor moeten sparen en eindelijk was het zover; je kon op pad voor je nieuwe aanschaf. Nu je aanwinsten in de kast staan kun je zeker weten niet wachten tot je eindelijk de deur uit mag voor een rondje!

Hoe motiveer jij jezelf om nieuwe doelen te stellen en iedere keer weer de deur uit te gaan?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.