De beste hardloopinspiratie op het web

De beste hardloopinspiratie op het web

Hardlopen doe je niet alleen. Ondanks dat het geen teamsport is, hoef je nooit alleen te lopen. Op het internet, en met name op Instagram zijn veel andere hardlopers te vinden. Zo kom je erachter dat er hardlopers zijn in alle soorten en maten, snel of langzaam, man of vrouw. Dit kan ook een fijne inspiratiebron zijn wanneer je net wat extra motivatie nodig hebt om de deur uit te gaan.

Dafne Schippers

De nummer 1 hardloopinspiratie voor iedere hardlopende Nederlander is op het moment toch wel Dafne Schippers. Deze koningin op de atletiekbaan sprint ons er allemaal uit. Via haar Instagram geeft ze een tof kijkje in haar topsportleven. Inspiratie verzekert!

Annemerel

Voordat ik begon met hardlopen volgde ik Annemerel al. Haar marathoncarrière is ongelofelijk! Ze heeft de afgelopen jaren al tien marathons gelopen en is voorlopig ook niet van plan om te stoppen met het lopen van marathons. Via haar blog, vlog en social media-kanalen geeft ze een realistisch kijkje in het leven van iemand die niet zonder hardlopen kan.

We Are Running Girls

Het Instagram-account @wearerunninggirls repost de mooiste foto’s van hardlopende vrouwen. Er komen veel leuke meiden uit Nederland voorbij, maar ook hardloopsters uit andere delen van de wereld komen hier voorbij. Ze zorgen op deze manier iedere dag weer voor de nodige hardloopinspiratie.

Andy Astfalck

Andy is een van de bekendste en beste hardloopfotografen van Nederland, hij schiet onder andere voor Runners’ World. Op zijn Instagram-pagina deelt hij de mooiste hardloopplaatjes. Dit zijn foto’s die je niet zomaar namaakt met je smartphone, maar die je wel inspireren om tijdens je volgende run nog net een tandje harder te gaan.

Susan Krumins

Toe aan een portie zonnige hardloopinspiratie? Dan ben je bij Susan Krumins aan het juiste adres. Haar man is Australisch en daardoor bevindt zij zich deels voor haar trainingen in Australië. Susan maakt iedere week hele toffe schema’s voor haarzelf, die ze ook weer deelt op haar Instagram-pagina. De schema’s helpen je zeker om zelf ook je beste beentje voor te zetten tijdens je training.

Wie vind jij een echte hardloopinspiratie op het internet?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.