Boeken waar je als hardloopster mee op de bank wilt kruipen

Boeken waar je als hardloopster mee op de bank wilt kruipen

Naast rondjes hardlopen is het heerlijk om op de bank te kruipen met een goed boek. Dat kan een heerlijke chicklit zijn, of je leest inspirerende, mooie verhalen over je grote hobby: hardlopen. Er komen steeds meer boeken over hardlopen, dit zijn volgens mij, de leukste hardloopboeken op een rijtje:

Live, Love, Run – Annemerel de Jongh
Opperqueen Annemerel schreef anderhalf jaar geleden haar eerste boek, over jawel: hardlopen. Dit is een boek vol tips, tricks en inspirerende verhalen over hardlopen. Van de perfecte hardloopselfie tot en met de ideale hardlooprecepten en van kledingtips tot tips voor hardlopen op je vakantiebestemming. Dit boek bevat het allemaal.

Ren voor je leven – Klaas Boomsma
Klaas Boomsma is niet alleen bekend als de broer van, hij is ook hardlooptrainer bij de Vondelgym in Amsterdam en heeft inmiddels tien marathons achter zijn naam staan. Hij begon met hardlopen om van zijn verslavingen af te komen. Hoe hij dat deed? Dat lees je in dit boek. Inspiratie gegarandeerd.

Hardlopen voor vrouwen – Barbara Kerkhof
Dat mannen en vrouwen verschillen weten we al jaren. Op hardloopgebied is er ook een goed verschil te merken. In dit boek lees je alle hardlooptips speciaal voor vrouwen. Hoe blijf je hardlopen tijdens je zwangerschap, wat doe je tegen wiebelende borsten en allerhande andere tips lees je in dit boek.

Shoe Dog – Phil Knight
Wist je dat de oprichter van Nike begon met wat nu Asics is? Nee? Dan is Shoe Dog een tof boek voor jou. Dit boek vertelt het verhaal over de oprichting van Nike, wat niet zonder slag of stoot is gegaan. Lees hoe hardwerken wordt beloond en dat niets vanzelf gaat als je een nieuw bedrijf begint.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.