Eetdagboek Health Advies Breda

Eetdagboek Health Advies Breda

Een tijdje geleden deelde ik al eens mijn ervaringen met Health Advies Breda. Ik eet nu al een tijdje volgens een plan wat ik van hen heb gekregen. Nu deel ik met jullie een eetdagboekje, kleine waarschuwing vooraf: ik eet veel.


Mijn ochtend met een heerlijk havermoutpapje. Het recept kun je hier vinden. Ik vind het een perfect ontbijt om de dag mee te beginnen, ik zit er goed vol van en het smaakt ook nog eens goed. Om mijn voedingsstoffen goed aan te vullen slik ik ook Omega 3, Vitamine D en multivitaminen met extra vitamine B.


Rond een uur of tien krijg ik vaak wel weer trek en kan ik een stuk fruit eten. Heerlijk, want ik hou van fruit! Daar eet ik nog een handje noten bij, voor de afwisseling. Tijd voor lunch! Dolblij ben ik met mijn lunch, ik ben gek op brood. Ik kan kiezen tussen spelt of volkorenbrood, ik wissel dat vaak af. Zo eet ik niet iedere keer hetzelfde. Dit keer beleg ik mijn brood met hüttenkäse, rookvlees en smeerkaas. Mijn favorieten!


Rond een uur of drie krijg ik weer trek, tijd voor een mandarijn en een eiwitreep. Vaak verdeel ik dit in twee keer. Eet ik eerst een stuk fruit om een uurtje later de reep te eten. De eiwitrepen van het merk Oh Yeah! zijn mijn favoriet, ze hebben hele lekkere smaken en makkelijk te eten. Voor het avondeten staat er dit keer gebakken aardappeltjes, biefstuk en boontjes op het menu, mijn favoriet!


In de avond mag ik nog een schaaltje kwark met ananas en ga ik met een goed gevulde maag naar bed. Ik drink vaak de hele dag door thee en water. Zeker nu het kouder wordt, ben ik dol op thee en drink ik met gemak twee liter op een dag.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.