Recept: chocohavermoutontbijtje

Recept: chocohavermoutontbijtje

Sinds een week of vier ben ik bezig met een eetplan van Health Advies Breda. Het gaat echt helemaal goed en mijn favoriet van dit plan is toch het havermoutontbijtje. Over mijn ervaringen met Health Advies Breda ga ik later een artikel wijden. Nu ga ik eerst het recept van mijn favo ontbijt met jullie delen!

Dit is zo’n fijn ontbijt omdat het goed vult, naar chocolade smaakt en het makkelijk te maken is. Wat het langste duurt aan dit ontbijt is de tijd dat je moet wachten totdat het genoeg is afgekoeld om op te eten.

Dit heb je nodig:

300 ml water
40 gram havermout
30 gram chocolade eiwitpoeder
Twee handjes roodfruit
1 banaan

Zo maak je het:

Verwarm het water in een pannetje. Zodra het begint te koken, doe je de havermout en het eiwitpoeder in het water. Roer het goed door, net zo lang totdat alles goed gemengd is. Voeg vervolgens het fruit toe en blijf net zo lang doorroeren totdat het dikke pap is. Wanneer het een stevige pap is doe je de pap en een schaaltje en snij je de banaan in schijfjes. Top daar de havermout mee af en geniet van je ontbijt!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.