Drie stedentrips dichtbij huis

Drie stedentrips dichtbij huis

Een stedentrip is altijd een goed idee. Helaas heb je niet altijd de mogelijkheden om het vliegtuig te pakken en naar de andere kant van Europa of de wereld te vliegen. Wanneer je slechts één of twee dagen de tijd hebt, zijn deze drie steden een leuke uitvalsbasis.

Antwerpen
Slechts een halfuurtje over de grens bij Breda ligt Antwerpen. Een van de grootste stede van België. Een gezellige, niet al te grote stad waar je heel goed kunt shoppen én eten. België staat natuurlijk bekent om zijn chocolade en bier, daarmee kun je mee onderdompelen in deze stad. Ga eerst flink shoppen op de Meir en loop vervolgens door naar het oude stadscentrum om te genieten van het heerlijke eten wat de stad je te bieden heeft.

 

Luxemburg
Luxemburg is iets verder rijden Antwerpen, maar zeker de moeite waard. Dit oude, kleine stadje is groot genoeg om je een of twee dagen te vermaken. Je vindt veel historie in deze stad, ga bijvoorbeeld de Kazematten in en ontdek hoe deze stad vroeger verdedigd is. Deze stad is ook een goede stad om te shoppen en te genieten van lekker eten. In de Middeleeuwse binnenstad zijn veel gezellige terrasjes te vinden en goede winkels, die je niet in Nederland vindt.

https://www.instagram.com/p/BaI3NTAgATS/?tagged=luxembourgcity

 

Brugge
Net voorbij Antwerpen, ligt Brugge. Dé stad waar het om bier draait. Met een heuse bierpijpleiding door de stad kun je als echte bierliefhebber je hart hier ophalen. Toch iets minder van het bier? Brugge is ook een prachtige oude stad waar je kunt genieten van de kunst en cultuur.

View this post on Instagram

[ #bruges ]🔙latergram This is yet-seen-view if Bruges but is one of those i liked the most. Is from a nice bridge close to Burg main square. I think i will go back to Belgium, i really enjoyed staying here 😍 📲SEGUITECI SU @igersinposa @ig_umbria 🛠 e d i t e d with @googlesnapseed + @vsco + @enlightapp #brugge #belgium🇧🇪 #belgique #topeuropephoto #brugges #ic_architecture #building_shotz #visitflanders #from_your_perspective #citybestpics #rsa_architecture #travel_drops #europe_vacations #living_europe #summer4igers #golook #igersbelgium #kings_villages #urbanexplorer #belgium #arkiromantix #urbanlandscape #city_explore #urbanromantix #urbanlandscape #tv_pointofview #ic_water #water_perfection #h2o_natura

A post shared by [ Alessandro Biti | Umbria ] (@8axel8) on

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.