De tofste running video’s van het web

De tofste running video’s van het web

Hardlopen is het allertofste om te doen. Maar het is ook belangrijk om op tijd rust te nemen. Wat kun je dan beter doen op je rustdagen dan kijken naar running video’s? Vrijwel niets toch. Om je wijs te maken op het wereldwijde web en je niet te laten zoeken tussen alle duizenden video’s die er gemaakt zijn, zette ik de tofste vier voor je op een rijtje.

1. Laura Brijde runs the New York Marathon

Dat de NYC Marathon op mijn bucketlist staat is een feit. Ik doe niets liever dan zoveel mogelijk lezen, kijken en mezelf onderdompelen in deze ontzettend gave marathon. Hoe Laura Brijde vlogt hoe ze deze marathon beleeft vind ik mega inspirerend. Dit is een video die ik zeker al tien keer heb gekeken en kan blijven kijken. Wat een oprechte video en wat een inspiratie om ook te gaan trainen voor deze marathon, ooit!

2. Docu over Breaking2

Het hele Breaking2 project van Nike vind ik fascinerend. Dat er zoveel onderzoek naar is gedaan, met zoveel precisie alles is uitgezocht en zo ver de atleten trainen vind ik al een wereldprestatie an sich. In deze documentaire zie je de hele weg van dit immense project. Het is mega inspirerend om te zien hoe, met name Eliud Kipchoge met zijn hardloopcarrière omgaat. Een echt must watch voor alle running addicts onder ons!

3. Annemerel runs NYC Marathon 2016

De video van Annemerel over de NYC Marathon in 2016 vind ik ook ontzettend gaaf om te zien. In deze video laat Annemerel duidelijk zien dat het niet makkelijk is om een marathon te lopen, ook als je het al meerdere keren hebt gedaan. Deze running video blijft mij keer op keer inspireren om mijn hardloopschoenen aan te trekken.

4. Milou van Women’s Health in Disneyland

De video van Milou die de Disney run gaat lopen vind ik vooral hilarisch. Als oud stagiaire van Women’s Health weet ik dat Milou helemaal zichzelf is in deze video en daarom lig ik ook continu in een deuk. Milou laat op haar eigenzinnige wijze zien hoe tof het is, ook als niet-hardloper, om de Disney run te lopen. Zeker ook een bucketlist item!

Lees meer:

>> Boeken waar je als hardloopster mee op de bank wilt kruipen
>> Vier leuke hardloopcrews op een rijtje
>> Voor deze hardloopinspiratie heb je je telefoon niet nodig!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.