Vier leuke hardloopcrews op een rijtje

Vier leuke hardloopcrews op een rijtje

In steeds meer steden heb je hardloopcrews; een groepje hardloopfanaten die het leuk vinden om samen te lopen. Zeker in de grotere steden kun je wekelijks aansluiten bij een crew. Deze groepen zijn vaak te vinden via Instagram of Facebook, zo laten zij weten waar en wanneer ze lopen. Aangezien samen lopen toch een van de leukste dingen is die er zijn heb ik een aantal leuke hardloopcrews voor je op een rijtje gezet:

Running Pack The Hague
In onze hofstad vind je Running Pack The Hague. Samen lopen zij wekelijks op woensdagavond een rondje door de stad. Running Pack The Hague is een relatief jonge groep, zij bestaan net iets meer dan een jaar, maar zijn al met een hele grote groep hardloopliefhebbers. Ben je benieuwd naar deze crew? Check dan de Facebook-pagina en plan een rondje met de haagse lopers.

Running Junkies Amsterdam
De hardloopverslaafden uit Amsterdam zijn een hele grote crew die ook vaak in het buitenland op zoek gaan naar andere crews. Tijdens evenementen als de Berlijn Marathon of de marathon van Kopenhagen waren er Running Junkies uit Amsterdam aanwezig om deze crew te vertegenwoordigen. Iedere dinsdagavond rennen zij dwars door onze hoofdstad met de crew. Bekijk de Facebook of Instagrampagina om erachter te komen waar je moet zijn om te verzamelen.

Running Junkies Den Bosch
Het kleine broertje van de Running Junkies in Amsterdam, in de Brabantse hoofdstad wordt er iedere woensdagavond vanuit de Run2Day vertrokken voor een rondje van ongeveer tien kilometer door de bossche straten. Check op Facebook hoe laat ze verzamelen en loop een lekker rondje mee.

Runninggirls
In het hoge noorden geeft Running Girl Kelly iedere dinsdagavond hardlooptraining. Via haar instagramaccount laat ze weten waar en hoe laat ze van start gaan met een intervaltraining. Iedere week lopen er zeker twintig meiden mee en zo ontmoet je ook nog eens makkelijk andere hardloopliefhebbers én hoef je die verdomde intervaltraining niet in je uppie te doen.

https://www.instagram.com/p/BZzEy5fHb2T/?taken-by=runninggirls.nl

 

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.