De leukste races in het voorjaar

De leukste races in het voorjaar

De eerste loopjes van 2019 staan al in de agenda, maar er zijn ook nog een hoop weekenden vrij waarin er nog tijd is voor toffe loopjes. Ook mijn agenda kan nog verder gevuld worden voor 2019. Dus, pak je agenda er maar bij, dan zet ik de tofste races in het voorjaar voor je op een rijtje.

Vestingloop

Zondag 26 mei sta ik aan de start van de Vestingloop. Dit wordt alweer mijn vierde Vestingloop en ik heb er nu al mega veel zin in! Dit keer ga ik voor het eerst voor de 15 kilometer, deze afstand heb ik nog nooit gelopen. De promo voor dit evenement is al goed gestart en ik zie al veel anderen voorbij komen die op 26 mei ook mee doen. Zie ik jou ook aan de start in Den Bosch?

CPC Loop Den Haag

Ik sta dit jaar al voor de derde keer aan de start van de halve marathon tijdens de CPC Loop in Den Haag. De halve marathon is een heerlijke route door de stad, langs de boulevard en vervolgens weer terug naar de stad. De route ken ik inmiddels best goed uit mijn hoofd, dus ik kan dit jaar volop genieten van de omgeving. Ik heb er nu al ontzettend veel zin!

Antwerp Ten Miles

De Antwerp Ten Miles heb ik nog nooit gelopen, maar deze lijkt me ontzettend gaaf. Wie weet sta ik op 28 april ook wel aan de start van deze race. Antwerpen is een toffe stad, waar ik al verschillende keren ben geweest. Over deze ten miles heb ik al veel goede verhalen gehoord! Heb jij deze al weleens gelopen?

(kwart) Marathon van Rotterdam

Om alvast in de marathon sfeer te komen, wil ik dit jaar de kwart marathon van Rotterdam gaan lopen. Het lijkt mij ontzettend gaaf om zelf een race te lopen op marathondag! Het zou dus zomaar kunnen dat ik zondag 7 april aan de start van de kwart marathon sta!

Kermisrun

Afgelopen jaar deed ik mee aan de eerste Tilburgse Kermisrun, dit was de meest bijzondere race die ik tot nu toe heb gelopen. 10 kilometer dwars over de Tilburgse Kermis, door verschillende attracties en vooral heel veel gezelligheid onderweg. Ik hoop heel erg dat deze run dit jaar weer wordt georganiseerd!

Welke race mag nog meer niet ontbreken op mijn lijstje voor het voorjaar?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.