De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zet ik één van jullie in het zonnetje. Ik vraag één van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week: Ky. “Hi! Ik ben Ky en ik ben 30 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik fulltime recruiter, maar ook parttime runner, fitness junkie en foodlover! Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Ik wilde toen heel graag de Damloop by Night lopen, maar had nog nooit meer dan 5 km gelopen. Na de Damloop by night kreeg ik de smaak te pakken en werden de afstanden steeds langer en uitdagender. Van 5 naar 10 km, van 10 naar 15 km en van 15 naar de halve marathon. Na mijn eerste halve marathon tijdens de Groet uit Schoorl riep ik: ‘Ik ga dus never nooit de hele marathon lopen hè!’, maar toch begon het na een paar weken alweer te kriebelen en kon ik de verleiding niet weerstaan. In september vorig jaar schreef ik mij in voor mijn allereerste marathon: de Marathon van Rotterdam. Bloed, zweet en ook zeker tranen, maar ik ben gefinisht en heb die felbegeerde medaille binnen gesleept!”

Wat is je favoriete rondje om hard te lopen?

“Ik denk in Castricum door de duinen naar het strand. Het blijft zo heerlijk om tijdens je rondje even een stukje strand mee te kunnen pikken. Maar het rondje Lint (Maximapark, Utrecht) blijft ook wel favoriet!”

Wat is je favoriete gadget of app tijdens het hardlopen?

“Mijn Apple Watch en Strava-app. Deze combinatie is echt super fijn en zou ik echt niet meer zonder kunnen!”

Wat is je favoriete moment om hard te lopen?

“Als ik thuis kom van het werk. Meestal trek ik direct uit werk mijn hardloopschoenen aan en gaan! Zo lekker om even mijn hoofd leeg te rennen na een drukke dag op werk!”

Wat is je favoriete hardloopervaring?

“De marathon van Rotterdam, without a doubt! Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik tijdens de marathon daar af en toe wel anders over dacht. Ik heb mijzelf onderweg best vaak afgevraagd waar ik mee bezig was, maar die felbegeerde medaille maakte alles goed!”

View this post on Instagram

MEDAL MONDAY 🏅 Ik mag mijzelf nu gewoon een MARATHONER noemen, hoe bizar is dat?!💕 Wat een ontzettend gave ervaring! De fantastische mede runners (o.a. @runningangellaura @runningangelfrouke @runningessie) en de geweldige supporters (o.a. @kellys_sport_life, @charlies__life__ & mijn lieve vader die de hele dag op mij heeft gewacht) hebben mij echt door de laatste 10km heen gesleurd want vanaf het 32km punt zat ik er echt wel zwaar doorheen!🙈 ———————————————————————— #run #runner #running #instarun #road2rotterdam #mr2018 #marathonrotterdam #medalmonday #firsmarathon #marathoner #roadto42k #42k #runtastic #instarunners #rotterdam #demooiste #nevernotrunning #gl2r

A post shared by Kʏ | ASICS FʀᴏɴᴛRᴜɴɴᴇʀ 🇳🇱 (@ky.ths) on

Wat is je favoriete after running snack?

“Hmm dit vind ik een lastige… Ik heb niet echt een favoriete snack na het hardlopen, maar vind die Protein repen van Fitshe wel fijn na het lopen.”

Waar krijg jij hardloopkriebels van?

“Van heel veel dingen! Als ik bijvoorbeeld een nieuwe outfit heb, of een nieuwe route ontdek. Maar ik denk toch wel het meeste van nieuwe plaatsen ontdekken. Als ik een weekendje weg of op vakantie ben, maak ik er een sport van om hardlopen de stad/plek te verkennen!”

Lees meer:

>> De favorieten van Simone
>> De favorieten van Aurelie
>> De favorieten van Zoë

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.