De favorieten van…

De favorieten van…

Iedere vrijdag zet ik één van jullie in het zonnetje. Ik vraag één van jullie het hemd van het lijf in de favorieten van… Deze week: Sjoukje. “Hallo sportievelingen! Mijn naam is Sjoukje en ik ben 35 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze hond in het mooie Brabantse. Sinds 2012 loop ik hard. En dat hardlopen is niet meer weg te denken uit mijn leventje. Ik train ongeveer vijf keer in de week. Mijn trainer maakt een schema voor mij. Daarvan train ik ook één keer in de week bij de club op de atletiekbaan. Daarnaast ga ik nog één keer, soms twee keer in de week naar de sportschool. Ik train om sneller te worden op verschillende afstanden. Mijn doel voor nu is om mijn tijd op de halve marathon te verbeteren.”

Wat is je favoriete rondje om hard te lopen?

“Dan denk ik toch de rondjes op de atletiekbaan. Ik kijk altijd uit naar mijn baantraining, het is mijn favoriete training van de week. Even lekker hard!”

Wat is je favoriete gadget of app tijdens het hardlopen?

“Dat zijn mijn run oortjes van Jaybird! Dat zijn echt draadloze oortjes die niet uitvallen en super mooi geluid geven. Met mijn eigen playlist op Spotify (Sjoko love running hits) loop ik dan echt te genieten.”

Wat is je favoriete moment om hard te lopen?

“Ik heb niet echt een favoriete moment. Ik vind hardlopen altijd fijn. Wel kies ik in de winter vaker voor overdag dan ’s avonds, omdat het dan donker is. Maar in de zomer is overdag meestal te warm en kies ik liever voor de avond.”

Wat is je favoriete hardloopervaring?

“Dat was vorig jaar september toen ik de vijf kilometer en de halve marathon liep door Disneyland Parijs. Wauw wat een magisch hardloopweekend was dat. Ondanks dat ik nog last had van mijn voetblessure heb ik hier op en top genoten! Een echte aanrader!”

Wat is je favoriete after running snack?

“Ik heb niet echt een favoriete after running snack. Maar wel iets wat ik echt fijn vind na mijn run. Ik spring als eerste onder de douche, en na de douche smeer ik mijn benen lekker in met mijn favoriete sportcrème van FlexPower. De nr. 1 sportcrème uit Amerika. Een wonder middeltje. Geen spierpijn of stramme spieren meer!”

Waar krijg jij hardloopkriebels van?

“Als mijn trainingen gewoon goed gaan. En als ik dan fit aan de start van een wedstrijd sta. Als ik dus kan pieken op het juiste moment. En als dat dan lukt, is dat de kers op de taart. Dan weet ik weer waarvoor ik het doe. Hardlopen is gewoon GENIETEN!”

Lees meer:

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.