Mijn favoriete hardloopoutfits op een rij

Mijn favoriete hardloopoutfits op een rij

Hardloopkleding, ik kan er uren over praten. Waar je fijne deals hebt, welke tights fijn zitten, welke shorts fijn zijn of welke tops er tof uitzien. Toch val ik vaak weer terug op dezelfde fijne kleding. Dit zijn mijn favorieten hardloopoutfits.

Favoriete tight: Lululemon

De laatste keer dat ik in Amerika was kocht ik voor het eerst een Lululemon tight. Sindsdien ben ik verkocht, ondertussen heb ik er twee in mijn bezit. Deze broeken zijn zo ontzettend fijn! Er zitten handige zakjes in voor je telefoon, snoepjes, sleutels en al het andere je mee wilt nemen. Daarnaast zakken deze leggings niet af. Ideaal!

Favoriete sportbh: Nike Rival

De Nike Rival sportbh draag ik ruim twee jaar tijdens het hardlopen. Persoonlijk vind ik een sportbh het minst leuk om te kopen. Ze zijn vaak duur en je ziet ze niet eens zitten. Toch weet ik dat het belangrijk is om een goede sportbh te dragen tijdens het hardlopen. Deze van Nike houdt alles op zijn plaats en knelt niet echt.

Sportsokken: de sportsokken van de Hema

De allerfijnste sokken vind ik toch bij de Hema. Ze zijn van badstof, verschillende toffe kleuren, niet te dik en niet te dun. Daarbij kosten ze €5,- per twee paar. Prima koopje dus!

Favoriete harloopshorts: Nike 2-in-1 shorts

Na een kleine rondgang over het internet, kom ik tot de schokkende ontdekking dat mijn favoriete shorts niet meer beschikbaar zijn. Gelukkig liggen er nog drie in mijn kast! De dubbele shorts van Nike zijn namelijk ideaal. Ze hebben een strak binnenbroekje die schuurplekken voorkomt, daar overheen valt een wijder shortje. Deze zorgt ervoor dat het alles er nog florissant uitziet. Ik heb ze tot nu toe allemaal bij de Rosada Outlet gekocht. Scheelt toch een hoop in de prijs en vaak hebben ze daar kleurtjes die je in de winkels niet tegenkomt.

Al met al is Nike vaak toch wel mijn favoriete merk. Deze kleding zit lekker, ik kan het voor een fijn prijsje kopen in de outlet en het ziet er ook nog eens tof uit. Nu ben ik benieuwd, wat zijn jouw favoriete hardloopoutfits?

Lees meer:

>> Dit zijn de tofste items uit de running zomercollectie

>> Mijn favoriete muziek tijdens het hardlopen op een rijtje

>> Hardloopgadgets die op mijn verlanglijstje staan 

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.