Hardloopgadgets die op mijn verlanglijstje staan

Hardloopgadgets die op mijn verlanglijstje staan

In de basis is hardlopen heel erg makkelijk. Je trekt een sportoutfitje aan, je trekt je schoenen aan en bent klaar om de deur uit te stappen. Maar met de komst van veel toffe hardloopgadgets de afgelopen jaren is het niet altijd zo simpel meer. Het duurt vaak even tot je horloge er klaar voor is, je oortjes moeten goed zitten en je wilt ook je telefoon goed op kunnen bergen. Deze hardloopgadgets staan nog op mijn verlanglijstje!

Een goed hardloophorloge

Ik loop nu bijna drie jaar met een Apple Watch om mijn pols en ik ben nu toch wel toe aan wat vernieuwing. Ik ben al wat aan het rondkijken op zoek naar een mooi pareltje voor om mijn pols. Het liefste heb ik er één met goede gps, een hartslagmeter en er ook nog eens tof uitziet bij een normale outfit. Mocht je nog toffe tips hebben, laat het me dan zeker even weten!

Draadloze oortjes

Al mijn hele hardloopcarrière loop ik met de standaard oortjes van Apple. Het zijn prima oortjes, ik vind ze fijn zitten en ze geven goed geluid. Nu loop ik weleens te hannessen met de draad. Hij verschuift, kriebelt of trekt aan mijn oren. Daarom lijkt het mij heel chill om draadloze oortjes te dragen tijdens het hardlopen. Hoef ik er niet zo veel rekening meer mee te houden en zit de draad niet meer in de weg. Nu begint alleen de zoektocht naar fijne oortjes, die niet uitvallen tijdens het lopen.

Muziekspeler met een goede batterij

Tot nu toe loop ik altijd met de muziek op mijn telefoon hard. In mijn Nike-app heb ik Apple Music gekoppeld en zo start de muziek automatisch als ik ga hardlopen. Alleen de batterij van mijn telefoon vind dit niet supertof. Een halve marathon haal ik net op een volle batterij en dan moet ik goed opletten dat ik van tevoren mijn telefoon niet veel gebruik. Aangezien ik de ambitie heb om toch nog eens voor een hele marathon te gaan, zal ik tegen die tijd toch op zoek moeten gaan naar een muziekspeler waar ik Apple Music aan kan koppelen en die het uren volhoudt met mij.

Dit was mijn verlanglijstje, nu ben ik toch ook wel benieuwd naar die van jou? Wat mag er niet ontbreken op jouw hardloopverlanglijstje?

Lees meer:

>> De feestdagen komen er aan: tijd voor een wishtlist!
>> Drie musthaves die in iedere kast van een hardloper thuis horen
>> Dit kan er niet ontbreken op je kerstlijstje

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.