De feestdagen komen er aan: tijd voor een wishtlist!

De feestdagen komen er aan: tijd voor een wishtlist!

De feestdagen komen er weer aan en aanstaande vrijdag is mijn verjaardag! Tijd dus om een verlanglijstje op te stellen. Naast een vliegticket rond de wereld en een iPhone X heb ik ook nog andere wensen, op hardloopgebied. Wie weet heb jij er ook wat aan voor jouw verlanglijstje!

Nike LunarEpic Low Flyknit 2
Het moment dat ik deze schoenen voor de eerste keer zag, was het liefde op het eerste gezicht. Al maanden droom ik van deze schoenen, maar nieuwe hardloopschoenen heb ik niet direct nodig en ik heb ook niet ergens nog 160 euro liggen om ze ‘even’ te kopen. Perfect dus om op mijn wishlist te zetten en hopelijk is dan iemand zo gek om ze voor mij te kopen.

 

Lululemon Speed tight IV 
Voordat ik zelf een tight van Lululemon kocht had ik al veel goede verhalen gehoord. Dit zouden de fijnste tights moeten zijn die er bestaan. Afgelopen zomer kocht er eentje in de Verenigde Staten en nu ben ik verkocht. Dit zijn echt fantastische leggings en je kunt er zoveel spullen in kwijt! Ik zou er nog best eentje aan mijn collectie toe willen voegen.

 

Haarbandjes Nike
Hardlopen zonder haarbandje bestaat niet voor mij. Door mijn bos krullen plakt het heel makkelijk in mijn nek of waait het in mijn ogen. De haarbandjes die op dit moment in de la liggen zijn wel versleten, tijd voor nieuwe dus. Deze van Nike vond ik heel erg vet, door de metallic look val je lekker op tijdens het lopen.

 

Essential Flash Running Jack Nike
Een goed water- en winddicht hardloopjack kan in een land als Nederland niet ontbreken. Ik heb er al wel eentje, maar zonder capuchon. Ik zou er graag eentje met een capuchon willen zodat ik ook mijn hoofd droog kan houden als het nodig is. Deze van Nike vind ik top: capuchon, genoeg zakken, lichtgewicht en ook nog eens goed zichtbaar in het donker! Deze zou ik heel graag toe willen voegen aan mijn collectie.

 

Ik heb geen zin – Annemerel de Jongh
Naast hardlopen is het ook fijn om een boek te lezen over hardlopen. Annemerel is mijn favoriete hardloopblogger en ik ben fan van haar eerste boek! Haar tweede boek, Ik heb geen zin, lijkt me topboek om jezelf van die bank af te slepen en naar buiten te gaan. Die verdient zeker een plekje op mijn wishlist!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.