Mijn favoriete muziek tijdens hardlopen op een rijtje

Mijn favoriete muziek tijdens hardlopen op een rijtje

Hardlopen zonder muziek, dat kan ik niet. Als hardloper zweer je vaak bij muziek of je loopt altijd zonder. Ik ben het type wat zweert bij muziek tijdens hardlopen lopen. Mijn afspeellijst wordt dan ook met enige discipline bijgewerkt en ik heb een speciale hardlooplijst waarin allemaal fijn hardloopsongs in staan. Dit zijn de liedjes waar het liefste op ren.

Jebroer & Anita Doth – Marathon

Je zit er doorheen en hebt het zwaar. Een goed uptempo nummer kan me er dan vaak goed doorheen helpen. Dit liedje van Jebroer heeft mij al door verschillende zware momenten geholpen. Het is zeker een song die je aan je afspeellijst moet toevoegen als je van goede uptempo muziek tijdens hardlopen houdt.

Destiny’s Child – Survivor

Als hardloper voel je je vaak een doorzetter, overlever, krachtpatser. Dit liedje sluit daar helemaal op aan. Wanneer deze begint te spelen tijdens het hardlopen voel ik me vaak de koning te rijk en ga ik ervoor. Even dat tempo opvoeren, doorlopen en knallen. Heerlijk liedje!

Taylor Swift – Welcome to New York

Dit liedje tipte Annemerel mij ooit. En sindsdien staat hij in mijn hardlooplijst. Zodra deze begint te spelen waan ik mijzelf even hardlopend over de straten van New York City. Een heerlijk, onbegrensd gevoel. Ik voel me vrij en vol zelfvertrouwen. Love it!

Idina Menzel – Let it Go

De soundtrack van de Disneyfilm Frozen heeft al veel mensen een goed gevoel gegeven. Deze song laat je vol energie en power voelen. Een ideale powersong tijdens het hardlopen. Hij laat je net even dat tandje extra erop zetten en door te bijten tijdens een race.

David Guetta (feat. Sia) – Titanium

Dit liedje staat al vanaf het begin op mijn hardlooplijst. Het is een van mijn favoriete hardloopsongs. De beat gaat precies op mijn hardlooptempo en ik kan dan ook heerlijk doorlopen met deze song. Vanaf het begin af aan sleept dit liedje mij al door vele rondjes heen.

Houd jij ook zo van hardlopen met muziek? Of juist niet?

Lees meer:

>> De tofste running video’s van het web

>> Waarom hardlopen in Central Park zo magisch is

>> Drie musthaves die in iedere kast van een hardloper thuis horen

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.