6 x mijn lente hardloopfavorieten

6 x mijn lente hardloopfavorieten

De lente, al een tijd is hij in het land, maar de afgelopen tijd voelt het echt als voorjaar. Zeker nu de temperaturen stijgen, de zon zich wat meer laat zien en de bloesem aan de bomen verschijnt. Het voorjaar zorgt ervoor iedereen wat vrolijker wordt, inclusief ikzelf. Daarom zet ik zes redenen op een rijtje waarom de lente mijn favo seizoen is om hard te lopen.

1. Alles is mooier in de lente

Het gras wordt groener, er groeien meer blaadjes aan de bomen en de bloemen staan in bloei. De hele wereld ziet er net wat florissanter uit als het voorjaar begint.

2. Korte broekenweer

We kunnen weer in shirts en tops rennen. Mijn favoriete hardloopoutfit is toch wel een short met een top. In de winter is het toch echt te koud om dit te dragen, maar zodra de lente aanbreekt vind ik mijn shorts weer en draag ik ze onafgebroken tijdens mijn runs.

3. Hardlopen is nog leuker

De zon laat zich meer zien en iedereen is een stuk vrolijker. Met deze vibe is het niet zo erg om je hardloopschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. In de lente is het ook weer tijd om nieuwe doelen te stellen en uitdagingen aan te gaan. LOVE IT!

4. Let’s fly away

Citytrips zijn het mooist in de lente. Niet alleen in Nederland staat alles mooi in bloei, ook in andere steden staat alles er prachtig bij. Dit maakt een citytrip nog toffer. Strijk tijdens je bezoek aan een grote stad neer in een mooi park en geniet van het moment.

5. Zon, zon en nog meer zon

Het idee dat het over een aantal maanden pas weer kouder wordt, stemt iedereen heel vrolijk. Na de lente komt namelijk de zomer en dat betekent nog meer zon, hogere temperaturen en genieten van het buitenleven. De donkere, koude maanden zijn nog heel ver weg.

6. Gezellig langs de zijlijn

Hardloopevents zijn een stuk leuker in de lente. Door het zonnige weer is het niet alleen fijn om zelf hard te lopen, maar ook voor toeschouwers is het een stuk prettiger om toe te kijken. Hoe meer suporters langs de kant van de race, hoe beter de sfeer.

Hou jij ook zo van de lente en waarom? Ik ben benieuwd naar jouw lente favorieten!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.