MEIchallenge: hoe staat het ervoor?

MEIchallenge: hoe staat het ervoor?

Op 1 mei ben ik begonnen met een plankchallenge. Ik wilde eens wat werk gaan maken van m’n core en mezelf uitdagen. Daarom kwam deze toffe MEIchallenge om de hoek kijken. We zijn nu halverwege, hoe gaat het ermee?

Even doorbijten

In het begin kon ik het redelijk goed volhouden. ik ging opbouwen vanaf 30 seconden naar 45 seconden en door naar een minuut. Zodra ik over die minuut heen moest gaan werd het lastiger. Ik merk dat mijn spieren dit niet gewend zijn, het is even doorbijten dus.

Snotneus

Daarnaast gooit een verkoudheid nogal roet in het eten. Ik heb me een paar dagen niet top fit gevoeld en dat merk ik. Wanneer ademhalen door de neus lastig is, wordt het ook lastiger om te planken. Daarom heb ik besloten om het schema wat naar mijn kunnen aan te passen. Ik blijf gewoon planken tot eind mei!

Luisteren naar je lichaam

Zolang ik mij niet fit voel, luister ik goed naar mijn lichaam en doe ik wat ik kan. Forceren heeft hierbij geen mogelijkheid. Toch merk ik door deze oefeningen dat ik langzaamaan iets meer buikspieren krijg. Ik begin het later pas zwaar te krijgen met planken

Hoe gaat het bij jou?

Nu vraag ik me af: hoe gaat het bij jou met de MEIchallenge? Heb je meegedaan of volg je mijn vorderingen via Instagram? Laat me weten hoe het bij jou gaat en wie weet deel ik eind van deze maand jouw vorderingen op de website!

Lees meer:
>> MEIchallenge: de plankchallenge
>> Challenge: minimaal vijf keer hardlopen per week

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.