Challenge: minimaal vijf keer hardlopen per week

Challenge: minimaal vijf keer hardlopen per week

Gezien het feit dat er nu nog geen nieuwe hardloopplannen op de agenda staan, heb ik mezelf een nieuwe uitdaging opgelegd. Komende maand is het wat rustiger en wil ik minimaal vijf keer per week gaan hardlopen. Nog nooit eerder liep ik zo vaak in een week tijd. Ik ben dus heel benieuwd hoe dit gaat zijn.

Het plan
Hoe ik ervoor ga zorgen dat dit goed gaat lukken? De loopjes qua afstand en route laten verschillen en goed plannen. Dus niet de ene avond heel laat en de volgende morgen weer vroeg gaan lopen. Ik ben wel iemand die niet voor minder dan vier kilometer de deur uitgaat, dus ik zal goed in de gaten moeten houden dat ik niet teveel van mezelf ga vragen.

Planning
Vandaag ga ik starten met een snelle vijf kilometer, morgen wil ik vier rustige kilometers gaan lopen en woensdagavond wil ik met de Running Junkies in Den Bosch gaan meelopen. Donderdag ga ik dan de week verder plannen.

Nieuwe plannen bedenken
Tijdens mijn hardlooprondjes deze week ga ik nadenken over nieuwe plannen en doelen. Wil ik weer een halve marathon gaan lopen? Zo ja, waar en wanneer? Zijn er nog andere events waar ik aan deel wil nemen? Ga ik me focussen op afstand of op snelheid? Dat zijn allemaal dingen die ik op een rijtje wil gaan zetten.

Heb jij nog tips voor leuke events en doelen de komende maanden? En heb je ze zelf ook? Let me know! Ik ben heel benieuwd wat jullie plannen zijn.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.