Toffe trainingspots dwars door Nederland

Toffe trainingspots dwars door Nederland

Hardlopen kun je altijd en overal. Dat is het grote voordeel van hardlopen. Je kunt bij jou om de hoek allerlei rondjes lopen, maar je kunt ook op pad gaan naar een voor jou nog onbekende plek en daar je hardloopschoenen aantrekken. Dit zijn de tofste trainingspots dwars door Nederland!

Amsterdam-Noord

Amsterdam is tof, alleen hardlopen door het centrum is wat lastig met alle toeristen. Maar laat je daardoor niet beperken. Pak vanaf station Amsterdam Centraal het pondje naar Amsterdam-Noord en ontdek deze buurt. Noord is steeds hipper en er komen steeds meer toffe hotspots bij aan deze kant van het IJ. Ontdek op je hardloopschoenen alle hotspots.

Nijmegen

Nijmegen is een ideale stad voor een bijzondere run. Er is namelijk een oude binnenstad, de stad ligt aan het water en het is ook nog eens heuvelachtig. Ideaal dus voor veel verschillende aspecten tijdens je training. Vertrek vanuit de binnenstad naar de Waal, maak daar een rondje en ga dan terug richting de stad. Eindig je run bij een van de hippe tentjes die Nijmegen rijk is.

Boulevard van Scheveningen

Stad en strand naast elkaar. Dat vind je maar op weinig plekken in Nederland. Scheveningen is daar een tof voorbeeld van. Vanuit de pier van Scheveningen kun je zowel links- als rechtsaf eindeloos hardlopen en genieten van de zilte zeelucht.

’s-Hertogenbosch

Dat ik dit een toffe stad vind, hadden jullie al wel door. Maar het is echt de ideale stad om hard te lopen. Je kunt vanuit de binnenstad gemakkelijk de natuur in lopen. Het Bossche Broek bevindt zich namelijk tegen de binnenstad aan. Daarnaast is het niet gek als je dwars door de stad loopt of een uitwijk maakt naar de nieuwe wijk Paleiskwartier. En eindig in je hardloopkloffie op een terras op de Tramkade!

Wat vind jij de tofste plek om hard te lopen in Nederland?

Lees meer: 
>> Vier rustgevende hardloopspots in Nederland
>> Droombestemmingen: hier wil ik ooit nog een rondje hardlopen
>> De tofste citytrips in eigen land

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.