Big health update

Big health update

Afgelopen zomer deelde ik op mijn blog dat ik het roer ging omgooien. Ik zou serieuzer gaan sporten, onder begeleiding zou ik krachttraining gaan doen en ik ben aan de slag gegaan met een diëtiste. Allemaal keuzes waar ik geen spijt van heb, maar alles liep vanaf augustus net wat anders dan gepland.

Mijn vriend en ik waren al een tijdje op zoek naar een eigen plekje. In augustus zijn we een prachtig appartement tegen gekomen en in september zijn we verhuisd en gaan samenwonen. Ontzettend leuk en spannend! Voor het eerst écht op eigen benen staan en ineens alles zelf regelen.

Op eigen benen staan

Door deze grote verandering in ons leven, kwam het gezonder eten en meer sporten op een wat lager pitje. Je gaat een ander ritme aan, er staat geen eten meer klaar als je thuiskomt en in het weekend moet ook het huishouden gedaan worden, helaas. Het was dus echt even wennen en we hebben onszelf een nieuw ritme aangeleerd.

De halve van Londen

Het scheelde dat ik half oktober nog de halve marathon van Londen op de planning had staan. Hierdoor bleef ik wel gemotiveerd en bleef ik hardlopen. Maar de rest schoot er vaak bij in. De laatste maanden van het jaar hebben we geprobeerd om alles onder controle te houden en gezorgd dat er geen gekke uitschieters waren.

Aan de slag

Nu is het 2019 en is het tijd om de draad weer op te pakken. Het zelfstandige leven hebben we ons eigen gemaakt en we hebben onze draai meer dan gevonden. Van nu af aan gaan we weer gezond eten, braaf iedere week krachttraining doen en begin ik weer met trainen voor een halve marathon. Dit keer de CPC Loop in Den Haag.

Giga einddoel

Den Haag is niet het einddoel, het is enkel een tussenstation. Een week na de CPC Loop ga ik een conditietest doen bij EnergyLab in Eindhoven en dat wordt mijn vertrekpunt voor de New York City marathon. Op hardloopgebied dan. Het gezond eten, afvallen en meer krachttraining doen, begint nu al. Het uiteindelijke doel is om fitter dan ooit aan de start van de New York City marathon te staan. Ik heb een redelijk ambitieuze tijd in mijn hoofd, maar wel eentje die moet lukken. Mits ik komend jaar goed aan de slag ga.

Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken! Ik heb onwijs veel zin in 2019 en ga jullie ook zeker op de hoogte houden van alle progressie. Lees je de komende tijd met me mee?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.