Ik ga de New York City marathon lopen!

Ik ga de New York City marathon lopen!

It’s official: op 3 november sta ik aan de start van de New York City marathon! Al ruim een jaar zit dit plan in mijn hoofd en nu is alles eindelijk geboekt. Ik heb er mega veel zin in, maar ik vind het ook mega spannend. Dit wordt mijn allereerste marathon.

Een jaar geleden begon dit plan al te spelen. We zaten toen te kijken naar de NYC marathon in 2018. Maar er waren toen niet veel plekken meer beschikbaar en het kwam voor mijn gevoel iets te snel. Op dat moment besloten we om in 2019 naar New York te gaan voor de marathon!

Excited!

Ik ga deze reis samen met mijn vriend maken, hij gaat mee als supporter, ik ga de marathon lopen. Stiekem kijken we hier al heel lang naar uit en we zijn beiden mega excited dat het nu eindelijk is geboekt! Op 30 oktober zullen we in Amsterdam in het vliegtuig stappen om naar New York te gaan. We hebben alles via TUI geboekt, omdat we op die manier niet zoveel zelf hoeven uit te zoeken in de stad. Ideaal!

Waarom New York?

Toen ik dit plan in mijn omgeving deelde vroegen veel mensen zich af waarom ik niet eerst in Nederland een marathon wilde lopen? Veel dichterbij huis, kun je eerst even oefenen voordat je zo’n reis gaat maken, waren opmerkingen die ik te horen kreeg. Toch wil ik mijn allereerste marathon in New York lopen. NYC is namelijk een speciale plek voor mij.

De plek waar het allemaal begon…

In 2015 was ik voor het eerst in New York. Toen ik eenmaal een stukje door Central Park had gelopen, wist ik het zeker. Ooit kom ik hier over de finish van de NYC marathon. Dit is ook de plek waar ik 100% voor het hardlopen ben gegaan en waar ik mijn allereerste hardloopschoenen heb gekocht. Daarom wil ik mijn allereerste marathon in New York lopen.

Road to NYC marathon

Gelukkig heb ik nog een aantal maanden om naar deze fantastische race toe te trainen. De komende maanden wil ik jullie graag op de hoogte houden van mijn weg naar New York toe. Mochten jullie nog vragen of tips voor mij hebben, laat het me zeker weten!

Dan ga ik nu even verder met van de daken schreeuwen dat IK DE NYC MARATHON GA LOPEN!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.