Personal update: Doelen en plannen maken in tijden van het coronavirus

Personal update: Doelen en plannen maken in tijden van het coronavirus

Zo deel je eind januari al je doelen en plannen voor het komende jaar, en zo lijkt alles op losse schroeven te staan. Door de coronacrisis is het perspectief voor 2020 volledig veranderd. Ik moet eerlijk zeggen dat het even heeft geduurd voordat ik kon omschakelen. Benieuwd hoe ik er nu in sta?

Niemand had kunnen verwachten dat een virus heel de wereld zo op zijn kop zou zetten in zo’n korte tijd. Nog geen maand geleden liep ik de halve marathon tijdens de CPC, dat lijkt inmiddels maanden geleden. Ondanks dat ik nog geen grote hardloopdoelen had gesteld voor na de CPC, is het toch gek. Een doel stellen lijkt nu haast onmogelijk. Het belangrijkste is nu; lekker blijven lopen, conditie onderhouden en GENIETEN!

Trouwen in september…

Wat verder een grote rol speelt in mijn hoofd is onze bruiloft. Vooralsnog staat deze gepland voor september 2020. We hebben gelukkig al veel geregeld en hebben al een hoop uitgezocht. Of alles door kan gaan zoals we hebben bedacht? Geen idee. Momenteel houden we rekening met ieder scenario en zien we wel hoe het loopt. Niemand kan zeggen hoe de wereld er in september uit ziet.

Een nieuw schema

Om deze periode toch zo goed mogelijk door te komen, ben ik begonnen aan een nieuw halve marathonschema. Niet met als doel om een halve marathon te lopen. Maar om een stok achter de deur te hebben, zodat ik lekker blijf lopen. Ook wil ik zelf een home work-out gaan samenstellen, zo kan ik samen met mijn vriend onze abs gaan trainen.

Het vloggen weer oppakken

Daarnaast was mijn voornemen om in 2020 wekelijks te gaan bloggen. Dat lukte sowieso al niet helemaal. Met een nieuwe baan was het even wennen aan een nieuw ritme. Desondanks is mijn voornemen nog steeds om dit jaar iedere week een blog te plaatsen. Ook mis ik het vloggen en wil ik dat weer gaan oppakken. Dus mocht je nog suggesties hebben of zijn er dingen die je graag wilt lezen/zien. Let me know!

Hopelijk komen we allemaal deze bizarre tijden goed door en letten we goed op elkaar. Hoe zorg jij ervoor dat je deze tijd zo goed mogelijk doorkomt?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.