Mijn laatste gedachte voor mijn komende halve marathon

Mijn laatste gedachte voor mijn komende halve marathon

Dit weekend is het zover, dan sta ik nu – echt – voor de derde keer aan de start van de CPC Loop. Wederom loop ik de halve marathon en ik heb er ontzettend veel zin in! Mijn gedachten schieten alle kanten op en daarom heb ik ze geprobeerd op een rijtje te zetten.

♥ OMG, ik heb nog nooit zo slecht getraind voor een halve marathon (of wedstrijd überhaupt). Hopelijk haal ik fatsoenlijk de finish.

♥ Wat voor tijd ga ik lopen? Dit kan alles tussen de 2 uur en 3 uur zijn voor mijn gevoel.

♥ Hopelijk gaat het dit jaar wel echt door. Ik heb er zoveel zin in!

♥ Liel, ga vooral genieten! Hardlopen doe je nog steeds voor je plezier. Laat de tijd los en ga gewoon lekker 21,1 kilometer lopen.

♥ Sinds wanneer lopen mensen voor hun plezier 21,1 kilometer? Oh wacht, dat ga ik samen met duizenden anderen doen aanstaande zondag.

♥ Laat alsjeblieft het weer meevallen. Ik heb niet echt zin om door de stromende regen te lopen…

♥ Over het weer gesproken: wat moet ik aan? Shorts, lange tight, driekwart tight, lange mouwen, korte mouwen, regenjack? IK HEB GEEN IDEE!

♥ Had ik al gezegd dat ik nog nooit zo slecht ben voorbereid op een race?

♥ Probeer vooral goed op jezelf te letten, ga niet over je eigen grenzen heen en ga niet kotsen na de finish.

♥ Niet nadenken, gewoon gaan en lekker lopen. Komt vast goed!

Zoals je misschien wel merkt, ben ik heel benieuwd hoe ik het er komende zondag vanaf ga brengen. Mijn voorbereidingen waren niet top. Ik heb gelukkig wel wat duurlopen kunnen doen. Maar daar houdt het ook ver bij op. Ik hou mezelf vooral voor dat ik het voor m’n plezier doe en dat ik ervan ga genieten.

Wie zie ik zondag nog meer bij de CPC Loop? Welke afstand loop jij?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.