BIG UPDATE! – mijn plannen voor 2020

BIG UPDATE! – mijn plannen voor 2020

Wauw, bijna twee maanden heb ik geen blog geplaatst. Hoe dat kwam? Ik had er even geen zin in, ik wist niet goed waar ik over moest schrijven en hardlopen deed ik ook weinig. Inmiddels sta ik weer te popelen om toffe blogs te schrijven, jullie weer mee te nemen in mijn avonturen en ga ik weer fanatiek hardlopen.

Mijn plannen voor 2020 zijn duidelijk: in maart een halve marathon tijdens de CPC lopen, in september trouwen en ondertussen op zakelijk vlak verder bouwen aan mijn onderneming en mijzelf verder ontwikkelen. Hoe dit er precies allemaal uit gaat zien? Geen idee.

Hardlopen in 2020

Ik merk dat ik het nog steeds lastig vind om drie keer per week te gaan lopen. Over iets meer dan een maand sta ik aan de start van de CPC en ik heb nog me nog nooit zo slecht voorbereid voor een halve marathon. We gaan wel zien hoe dit gaat uitpakken. Ik denk dat dit dipje nog steeds een beetje te maken heeft met mijn after NYC blues. Het wordt nu onderhand wel tijd dat ik weer wat vaker de deur uitga en het plezier in hardlopen weer ga herontdekken. Tijd om die schoenen weer drie keer per week aan te trekken dus!

Trouwen!

In september 2020 staat onze bruiloft gepland! Hier komen veel voorbereidingen bij kijken, die superleuk zijn. Maar ook dit kost tijd en energie. Het is daarom soms lastig om overal tijd voor te vinden. We willen er een hele mooie dag van maken en alles zo doen, zoals we in ons hoofd hebben. Daarom heeft de bruiloft wat meer prio dan andere zaken.

Zakelijk investeren

In mei 2019 heb ik de stap gezet naar freelancen. De afgelopen maanden ben ik heel erg zoekende geweest hoe ik dit precies wil opzetten. En nog steeds vind ik dat lastig. Daarom start ik binnenkort ook weer met een loondienstbaan. Uiteraard blijf ik ondernemen en freelancen, want dat is mijn allergrootste droom! Maar om mijzelf beter te blijven ontwikkelen ga ik ook weer terug in loondienst, eens kijken hoe dit weer bevalt. Benieuwd wat ik doe als freelancer? Kijk dan eens op www.lilianlauwerijssen.nl

2020 Bring it on!

2020 ik ben er klaar voor! De eerste maand zit erop en ik ben benieuwd wat de komende 11 maanden mij gaat brengen en hoe ik er over een jaar voorsta. Vanaf nu ga ik iedere week een blog posten. Ik vind het veel te leuk om dit te laten versloffen. Wat zou jij komend jaar willen lezen op Run Around the World?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.