Maandelijkse doelen update: februari

Maandelijkse doelen update: februari

Eind 2018 deelde ik met jullie mijn doelen voor dit jaar. Om jullie op de hoogte te houden van mijn voortgang en om een stok achter de deur te houden voor mezelf wil ik maandelijks een doelen update schrijven. Aan het begin van iedere maand zal ik terugblikken op de maand ervoor en met jullie delen hoe het is gegaan.

De eerste twee maanden van 2019 zitten erop. Inmiddels alweer in de eerste week van maart zelfs! De eerst resultaten laten zich inmiddels zien, ik begin me steeds fitter te voelen en het hardlopen gaat steeds beter!

Hardlopen gaat mega goed!

Qua hardlopen was februari een hele goede maand! Ik deed mijn langste duurlopen in aanloop naar de CPC Loop. Met name mijn twee langste duurlopen gingen mega goed! Zowel de 17 kilometer als de 18 kilometer duurloop gingen mega goed en kon ik op een heel mooi tempo lopen. Laten we hopen dat dit in Den Haag gaat lukken!

De sportschool weer van binnen gezien

In de vorige maand update deelde ik al, dat ik in februari echt mijn krachttraining wilde gaan oppakken. Dat heb ik ook gedaan! Ik heb niet iedere week de sportschool van binnen gezien, maar ik ben wel twee of drie keer geweest. Het lijkt ook direct te werken! Sinds ik mijn krachttraining weer doe, gaat het hardlopen beter. Is dit toeval of niet?

Op bezoek bij de diëtiste

Mijn doel is ook om in aanloop naar de New York City marathon de overbodige kilo’s kwijt te raken. Hoe minder ik op 3 november moet meenemen, hoe makkelijker het gaat. Mijn vriend en ik gaan al een tijdje naar een diëtiste. In februari stond weer een afspraak met de diëtiste op de planning. Het was weer tijd om door te spreken hoe het gaat, waar het nog misgaat en moesten we op de weegschaal. Met positief resultaat! Ik ben in de eerste weken van 2019 bijna twee kilo kwijtgeraakt. Dit resultaat wil ik gaan doorpakken de komende tijd en lekker gezond blijven eten.

Februari was een goede maand! Hardlopen gaat goed, krachttraining gaat steeds beter en werpt ook nog eens zijn vruchten af. Het goed en gezond eten gaat me ook steeds beter en gemakkelijker af. Dus maart: kom maar op! Ik ben benieuwd wat deze maand me gaat brengen.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.