Carnaval: I’m out!

Carnaval: I’m out!

Het zuiden des lands staat dit weekend in het teken van het gezelligste feestje van het jaar: Carnaval! Als rasechte Brabander bevind ik me dit weekend ook in de stad, tussen de hossende mensen te genieten van de sfeer.

Minder hardlopen

De komende dagen zullen voor mij dus niet echt in het teken staan van hardlopen, maar meer van genieten. Vandaag zal ik mijn laatste duurloopje in aanloop naar de CPC doen, woensdag ga ik mijn benen loslopen na al het gefeest en dan kijk ik of ik vrijdag nog de puf heb voor een korte interval. De timing is niet echt ideaal met de CPC, maar dit wist ik van tevoren. Ik weet dan ook dat het goed kan gebeuren dat ik geen toptijd ga lopen op 10 maart.

Zie ik jou in Oeteldonk?

Wil je weten hoe ik de komende dagen Carnaval ga vieren? Houd dan mijn Instagram in de gaten. Hier zal ik wel wat updates plaatsen. En mocht je toevallig in Oeteldonk komen met Carnaval, let me know!

Fijne Carnaval!</em

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Run Around the World (@runaroundtheworldnet) op

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.