Road to NYC: doelloos rondrennen

Road to NYC: doelloos rondrennen

Tijd voor een grote update! Bijna drie weken plaatste ik niks op Run Around the World. Ik heb zin om jullie op de hoogte te brengen, lekker te bloggen en toffe hardloopverhalen te schrijven. Even terug naar een paar weken geleden…

De deceptie van de CPC

Op zondag 10 maart zou ik aan de start staan van de halve marathon van de CPC Loop in Den Haag. Zoals iedereen inmiddels weet, is de CPC niet doorgegaan. Ik snap de keuze van de organisatie, maar het is nog steeds een kleine deceptie.

Aftrap in het water

De CPC Loop zou voor mij als een soort aftrap in mijn Road to NYC dienen. Door de aflasting van de CPC mis ik voor mezelf een soort startschot in aanloop naar de NYC marathon. Ik wilde na de CPC mezelf optimaal gaan voorbereiden voor New York, ookal weet ik dat het nog wel even duurt totdat ik die marathon ga lopen.

Lekker blijven lopen

Mijn plan is om tot de zomervakantie gewoon lekker te blijven lopen, mijn conditie te optimaliseren en mezelf voorbereiden op wat komen gaan. Na mijn zomervakantie is het plan om echt van start te gaan met de trainingen voor New York.

Conditietest

Zaterdag 16 maart stond voor mij een conditietest bij EnergyLab op het programma. Ik ga nog een aparte blogpost schrijven over mijn ervaringen bij EnergyLab. Wat ik al wel kan delen is dat ik nu een duidelijk beeld heb van mijn fysieke gesteldheid. Ik weet waar ik de komende maanden op kan focussen en na mijn zomervakantie ontvang ik een schema voor de NYC marathon!

Weet jij nog toffe races?

Voor de komende maanden ben ik op zoek naar toffe wedstrijdjes die ik kan gaan lopen. Waar ik in ieder geval aan de start sta is de kwart marathon van Rotterdam en de Vestingloop. Ik wil ook nog graag een of twee halve marathons lopen de komende maanden. Alle tips voor nog meer leuke loopjes zijn welkom! Ook ga ik de komende maanden oefenen om goed op hartslag te lopen. Dit schijn je wel te moeten trainen, dus dat ga ik lekker doen de komende tijd.

Tijd om het zonnetje te genieten

Het plan is om snel een schema op te stellen voor mezelf. Ik heb de afgelopen weken gemerkt dat ik het lastig vind om zonder schema te lopen. Een fijn schema voor mezelf gaat me hopelijk helpen om de komende maanden lekker te blijven lopen. Hopelijk gaat de zon zich de komende tijd meer laten zien en kunnen we lekker van het zonnetje gaan genieten. Ik heb er zin in!

Wat zijn jouw hardloopplannen voor de komende tijd? En heb jij nog tips voor me?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.