Maandelijkse doelen update: maart

Maandelijkse doelen update: maart

Begin 2019 stelde ik een aantal doelen voor mezelf. Het allergrootste doel van 2019 is de New York Marathon. Maar om daar te komen, moet er de komende tijd wel wat gebeuren. In deze maandelijkse doelen update deel ik met jullie hoe de afgelopen maand is verlopen!

Maart is niet zo mijn maand, is het nooit geweest en ook dit jaar was maart geen topmaand. Daarom ben ik blij dat het april is! Tijd voor nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en verder werken aan mijn doelen.

Goed begin!

Eerst nog even terug naar maart. Deze maand begon wel heel gezellig, met het gezelligste feestje van het jaar: Carnaval! Het eerste weekend van maart begaf ik mij tussen het feestgedruis in Oeteldonk. Het was weer mega leuk en ik kijk alweer uit naar de volgende carnaval.

Geen halve marathon voor mij…

Na carnaval ging het steeds minder. Allereerst was daar de aflasting van de CPC Loop. Ik keek lang uit naar deze race en ik had zin om een halve marathon te lopen. Helaas kwam het er niet van. Ik kon geen alternatief vinden, welke nog in mijn agenda paste… Ik ben nog steeds op zoek naar een andere halve marathon in het voorjaar!

Ik had er de energie niet voor

Tevens speelde er in maart verschillende dingen op persoonlijk vlak, waardoor ik niet lekker kon hardlopen. Ik had er de tijd en energie niet voor om mijn schoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. Gelukkig heb ik mijzelf bij neer kunnen leggen. Doordat er op persoonlijk vlak wat dingen speelde, greep ik ook makkelijker naar ongezond voedsel. Absoluut niet goed, daar ga je je ook niet beter van voelen. Dat ervaar ik nu ook zeker. Maar er is geen man overboord!

April: Bring it on!

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Ik heb weer energie en motivatie om hard aan de slag te gaan met mijn doelen. Komende zondag sta ik aan de start van de kwart marathon van Rotterdam. Eens kijken hoe ik het er daar vanaf breng. Het is al even geleden dat ik een PR op de tien kilometer heb gelopen. Ik hoop dus stiekem op een mooie tijd zondag! Deze maand ga ik ook weer lekker fanatiek aan de slag met goede voeding, wil ik weer iedere week proberen om krachttraining te doen en ga ik lekker veel lopen. Hopelijk in het zonnetje!

Ik ben blij dat maart voorbij is en ik aan een nieuwe maand kan beginnen! Heb jij nog specifieke doelen voor april?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.