FEEST: Run Around the World bestaat 1 jaar!

FEEST: Run Around the World bestaat 1 jaar!

Wauw, het is alweer een jaar geleden dat de allereerste blog online kwam. Na weken van voorbereiding kwam de allereerste blog online: Roparun: TeamKSE gaat de uitdaging aan. Het afgelopen jaar gebeurde er veel. Hierbij een kleine terugblik.

De start-up

Het idee Run Around the World speelde al jaren door mijn hoofd, toen ik tijdens mijn opleiding de kans kreeg om een start-up te beginnen greep ik deze kans aan. Ik had nu goed de tijd om na te denken over het concept, het idee goed uit te werken en een degelijk platform neer te zetten. Samen met een studiegenootje begon ik aan het platform Run Around the World.

Veranderingen

De website was geboren en de ideeën bleven komen. Het concept veranderde wat; in eerste instantie was het een website voor de beginnende hardlopende vrouw. Nu is dat meer gevormd naar een inspiratie en motivatieplatform voor alle hardlopende vrouwen, waar ook reizen aan bod komt.

Het contact

Maar wat ik nu echt het allerleukste vind aan Run Around the World? Dat is het contact met jullie, de lezers. Zeker door de rubriek ‘Favorieten van…’ kom ik in contact met veel toffe mensen die ook mij inspireren om steeds weer de deur uit te gaan om een rondje hard te lopen.

Let’s meet!

Ik hoop dan ook dat ik komend jaar met nog meer mensen in contact kan komen en hopelijk zelfs met andere toffe hardlopers in reallife kan meeten. Daarnaast zal het een platform zijn wat in beweging blijft. Hardlopen is immers ook in beweging zijn en ik ga graag mee met de trends op het gebied van hardlopen, maar ook op het gebied van bloggen.

Op naar nog meer mooie jaren

Natuurlijk wil ik ook jullie bedanken! Ik ben niet altijd even consequent geweest en heb ook tijden niks geüpload. Maar door anderen mensen blijf ik zelf geïnspireerd en heb ik weer de motivatie gevonden om door te blijven zetten met Run Around the World. Zonder jullie support had ik het nooit volgehouden. Op naar nog meer mooie jaren met Run Around the World!

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.