Zo ziet mijn hardloopplannnig voor de komende tijd eruit

Zo ziet mijn hardloopplannnig voor de komende tijd eruit

Het is alweer een maand geleden dat ik mijn halve marathon in Den Haag liep. In de tussentijd ben ik uiteraard wel blijven hardlopen, maar zonder enig doel. Tot aan de zomer gaat daar niet mega veel verandering in komen. Wat mijn plan dan is de komende tijd? Dat lees je hier!

Na het behalen van dat mega PR op de halve marathon tijdens de CPC Loop was ik mega trots en even toe aan rust. Na een weekje vakantie was ik weer volop opgeladen en klaar om weer te gaan lopen. Dat kostte enige moeite na zo’n lange break en ik heb daarom nu pas echt het gevoel weer terug te zijn.

Upgraden

Tot nu toe loop ik iedere week drie keer. Twee wat kortere loopjes en een langere duurloop. Het plan is om dat zeker vast te houden. Ik wil mijn basisconditie een beetje upgraden en mijn langere duurlopen tussen de 10 en 14 kilometer laten schommelen. Voor mij de ideale afstanden!

Minstens 10 kilometer

In de tussentijd zal ik zeker ook deelnemen aan een aantal events. Zo staat waarschijnlijk de Rotterdam Urban Trail op de planning, twijfel ik nog tussen de Vestingloop en de Marikenloop en ga ik tijdens Pinksteren de Lelieloop lopen. Allemaal toffe evenementen waar ik minstens voor de tien kilometer wil gaan.

Tweede halve marathon

Hoe dichter we bij de zomer komen, hoe dichter we op mijn nieuwe doel komen. Een tweede halve marathon dit jaar! In het najaar wil ik opnieuw een halve marathon gaan lopen. Welke dat gaat worden? Ik heb nog geen idee, alle tips zijn dus welkom voor een toffe halve marathon in het najaar.

Zin in!

Dit betekent dat ik vanaf juli/augustus weer zal gaan beginnen met trainen voor die halve marathon. Ik kijk er nu al naar uit. Ik heb de weg naar mijn afgelopen halve marathon ook super goed ervaren en ik kan niet wachten tot ik dit weer kan gaan beleven. Via Instagram houd ik jullie natuurlijk altijd op de hoogte van mijn trainingsactiviteiten.

Hoe ziet jouw hardloopkalender er de komende tijd uit?

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.