Word lid van onze Facebook groep!

Word lid van onze Facebook groep!

Heb jij af en toe wat extra aanmoediging nodig? Of deel je graag je hardlooptips met andere lopers? Meld je dan aan voor onze Facebook-groep!

Via de Facebook-pagina kun je je runs delen, andere lopers ontmoeten en bruikbare tips ontdekken. Zo hopen we een community te ontwikkelen waarmee we elkaar kunnen motiveren en inspireren om net dat ene stapje extra te zetten!

Hoe word je lid van de groep? Dat is simpel. Meld je aan via deze link en wij zorgen ervoor dat je wordt toegevoegd aan de groep.

Volg:
Lilian Leenheers - Lauwerijssen

Ik ben Lilian Leenheers – Lauwerijssen, 25 jaar en ik woon in ‘s-Hertogenbosch. Ik ben dol op hardlopen, reizen en schrijven. Dit allemaal gecombineerd heeft ervoor gezorgd dat ik Run Around the World ben begonnen. Benieuwd wat ik allemaal mee maak? Je leest het op deze blog!

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.